Kuchař pro restauraci Výtopna

Jméno/Firma
Railway Restaurant Prague s.r.o.
Pracoviště
Praha
Úvazek
Plný
Profese
Gastronomie a pohostinství
Plat
61 000 Kč - 70 000 Kč
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
11. 11. 2024

O pozici

O nás

Sídlíme v samém centru Prahy. O dobré jídlo a pití se starají mistři kuchaři a o zábavu 14 digitálně řízených mašinek, 900 metrů kolejí a 5 padacích mostů. Z patra se pokocháte výhledem na Václavák. Přijďte si s rodinou, přáteli nebo kolegy vychutnat netradiční posezení a výborné jídlo. Naše vlaky vám až na stůl dovezou voňavé dobroty připravené z lokálních surovin.

O nás

PRAHA – VÁCLAVÁK

Restaurace Výtopna v centru Prahy, kterou nemůžete minout. O dobré jídlo a pití se postarají mistři kuchaři, o zábavu 30 digitálně řízených mašinek, 900 metrů kolejí a 5 padacích mostů.

Z patra se pokocháte výhledem na Václavák. Přijďte si s rodinou, přáteli nebo kolegy vychutnat netradiční posezení a skvělé jídlo. Naše vlaky vám až na stůl přivezou voňavé dobroty připravené z lokálních surovin.

S RESPEKTEM K MASU

Milujeme čerstvost a poctivost. Proto podporujeme místní farmáře, od kterých odebíráme kvalitní BIO maso. Jednotlivé kusy poté sami bouráme a bezezbytkově zpracováváme, takže přesně víme, z čeho jsou jídla připravena. Zákazníkům dokonce nabízíme možnost osobně porovnat kvalitu masa podle doby zrání a plemene. A co z toho všeho připravujeme? Steaky, hamburgery, tataráky a mnoho dalšího.

Ideální kombinace masa a piva

K některým pokrmům to chce pivo těžší, jiné si nejvíc vychutnáte s pivem lehkým a osvěžujícím. My to víme, proto jsme pro vás připravili bohatý pivní lístek s nabídkou z lokálních pivovarů. Také si můžete dát pivo značky Výtopna, které vaříme podle naší vlastní oblíbené receptury. Najít dokonalou kombinaci piva a steaku tak bude snadné. Pokud si nejste jistí, můžete se inspirovat na našich stránkách.

Náplň práce:

Pro naši restauraci Výtopna, obsluhovanou modelovou železnicí, hledáme kuchaře. ????‍????????‍????

Od farmářů odebíráme celé kusy dobytka v BIO kvalitě a toto maso pak v restauraci zpracováváme. V práci tě tedy čeká nejen klasická kuchařina, ale můžeš nám pomoct i s porcováním masa. Naučíme tě také vše kolem zrání masa, ať už mokrou nebo suchou cestou.

Pokud tě práce s masem tolik neláká, tvůj talent využijeme třeba u grilu. Máme gril Josper na dřevěné uhlí a na něm připravujeme téměř vše.

Místo máme i pro klasického výdejáře, který bude kompletovat objednávky a na vše dohlížet.

Pokud budeš šikovný, rádi ti nabídneme i vedoucí pozici v kuchyni.

Kuchař se zkušenostmi se nám samozřejmě hodí, ale pokud máš zápal a chuť učit se, rádi tě mezi sebe vezmeme i bez větší kuchařské praxe. Důležité je chtít!

Co od Vás očekáváme:

- pozitivní, pečlivý a zodpovědný přístup
- základní znalosti kuchařských postupů a zbožíznalství
- ochota pracovat na pravidelné 12ti hodinové směny, krátký/dlouhý týden

Co Vám můžeme nabídnout:

- základní mzdu a odměnu, která bude ve tvých rukou. Plus podíl na spropitném na denní bázi

- strava na pracovišti samozřejmostí

- pro mimopražské nabízíme ubytování až na půl roku zdarma

- prostor k osobnímu růstu a možnost s námi získávat zkušenosti i v zahraničí (můžeš si klidně jet zavařit i do naší vídeňské pobočky)

Benefity

  • Finanční bonusy / prémie
  • Kariérní růst
  • Firemní akce
  • Slevy na firemní zboží
  • Příspěvek na stravování
  • Příspěvek na ubytování
  • Přátelské prostředí
  • Občerstvení na pracovišti