Vedoucí kvality
O pozici
Pracovní nabídka
Náplní práce je:
- odpovědnost za kompletnost a správnost dokumentace v souvislosti s aktuální legislativou,
- příprava auditu IFS, tvorba směrnic, norem, příkazů,
- sledování legislativy pro výrobu a kvalitu potravin, školení zaměstnanců z požadavků HACCP a IFS,
- komunikace s KEZ, SZPI, ÚKZÚZ a ostatními orgány týkající se kvality a hygieny potravin,
- pravidelné inspekce výrobních a skladovacích středisek,
- řízení podnikové laboratoře.
Jaká/ý ideálně jste, co znáte, umíte či máte:
- SŠ se zaměřením na potravinářství,
- základní orientace v potravinářské legislativě a systémech kvality,
- organizační schopnosti, myšlení v souvislostech,
- samostatnost, zodpovědnost, pečlivost,
- přirozená autorita, zkušenosti s vedením týmu.
Nabídnout Vám můžeme:
- Rozvíjející se, otevřené prostředí, s možností zasahovat do systémových nastavení a přicházet s vlastními nápady,
- stabilní a zajímavou práci v české firmě podporující ekologické zemědělství,
- škálu firemních benefitů (sleva na firemní produkty, penzijní či životní pojištění, příspěvek na stravování v plné výši, sick days, služební mobil),
- možnost dalšího rozvoje a seberealizace.