Vedoucí provozu cateringové výrobny

Jméno/Firma
Náruč, z.s.
Pracoviště
28. října 1119, Řevnice
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Bez maturity
Profese
Gastronomie a pohostinství
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
1. 4. 2025

O pozici

Pracovní nabídka

Do zavedené cateringové výrobny v Řevnicích hledáme sympatického a nadšeného vedoucí/ho, který/á má zájem o moderní gastronomii a práci v netradičním týmu

Nabízíme:

  • atraktivní a zajímavou práci v moderní cateringové výrobně 3 minuty od vlakového nádraží v Řevnicích
  • pracovní úvazek: 40 hodin týdně – 5x8 hodin denně
  • základní mzda: 30.000 - 32.000 Kč při daném úvazku
  • 25 dnů dovolené
  • částečně možnost flexibilní pracovní doby
  • příspěvek na stravování
  • výkonnostní odměny

Požadujeme:

Osobnostní předpoklady:

  • výborné organizační schopnosti, samostatnost a trpělivost
  • schopnost efektivní komunikace
  • schopnost řídit malý tým gastro výrobny, kde pracují také zaměstnanci se zdravotním znevýhodněním
  • schopnost řešit krizové situace a pohotově reagovat
  • schopnost týmové spolupráce s vedoucí kuchařkou a obchodní manažerkou

Odborné požadavky:

1. Administrativní dovednosti:

  • znalost práce na PC a administrativní podpora provozu
  • objednávání a evidence zboží, obalového materiálu a výrobků
  • spolupráce s dodavateli a vyjednávání podmínek spolupráce

2. Provozně technické dovednosti

  • dohled nad dodržováním pracovních postupů
  • organizace a vedení skladů – suroviny, cateringové vybavení, obalový materiál
  • odpovědnost za dodržování hygienických předpisů
  • organizace technického zabezpečení provozních prostor
  • produkce cateringových akcí
  • pomoc s realizací cateringu na místě
  • organizace zakázek na potravinový dárkový sortiment