Vedoucí provozu cateringové výrobny
Náruč, z.s.
28. října 1119, Řevnice
Plný
Bez maturity
Gastronomie a pohostinství
Čeština
1. 4. 2025
O pozici
Pracovní nabídka
Do zavedené cateringové výrobny v Řevnicích hledáme sympatického a nadšeného vedoucí/ho, který/á má zájem o moderní gastronomii a práci v netradičním týmu
Nabízíme:
- atraktivní a zajímavou práci v moderní cateringové výrobně 3 minuty od vlakového nádraží v Řevnicích
- pracovní úvazek: 40 hodin týdně – 5x8 hodin denně
- základní mzda: 30.000 - 32.000 Kč při daném úvazku
- 25 dnů dovolené
- částečně možnost flexibilní pracovní doby
- příspěvek na stravování
- výkonnostní odměny
Požadujeme:
Osobnostní předpoklady:
- výborné organizační schopnosti, samostatnost a trpělivost
- schopnost efektivní komunikace
- schopnost řídit malý tým gastro výrobny, kde pracují také zaměstnanci se zdravotním znevýhodněním
- schopnost řešit krizové situace a pohotově reagovat
- schopnost týmové spolupráce s vedoucí kuchařkou a obchodní manažerkou
Odborné požadavky:
1. Administrativní dovednosti:
- znalost práce na PC a administrativní podpora provozu
- objednávání a evidence zboží, obalového materiálu a výrobků
- spolupráce s dodavateli a vyjednávání podmínek spolupráce
2. Provozně technické dovednosti
- dohled nad dodržováním pracovních postupů
- organizace a vedení skladů – suroviny, cateringové vybavení, obalový materiál
- odpovědnost za dodržování hygienických předpisů
- organizace technického zabezpečení provozních prostor
- produkce cateringových akcí
- pomoc s realizací cateringu na místě
- organizace zakázek na potravinový dárkový sortiment