Kuchař/ka (studená kuchyně)

Jméno/Firma
II. interní gastroenterologická klinika - Fakultní nemocnice Hradec Králové
Pracoviště
Hradec Králové
Úvazek
Plný
Vytvořeno
9. 4. 2025

O pozici

Základní údaje

Úvazek 1,0

Provoz směnný (6,00 - 14,30)

Datum nástupu dle vzájemné dohody

Pracovní náplň:

  • Výroba pomazánek a specialit studené kuchyně

  • Účast při výdeji jídel v personální restauraci

  • Úklid kuchyně a technologických celků

Co budete pro tuto pozici potřebovat?

  • Základní vzdělání (vyučení v oboru nepožadujeme), praxi ve výrobě studené kuchyně

  • Pracovní doba 6:00 - 14:30, práce o sobotách, nedělích i svátcích

  • Komunikativnost, spolehlivost, samostatnost

  • Schopnost pracovat v týmu pracovníků

  • Dobrý zdravotní stav

  • Příjemné vystupování

Co Vám můžeme nabídnout?

  • Stabilní a motivující platové ohodnocení

  • Na zotavení budete mít 5 týdnů dovolené a k tomu navíc až 5 dnů osobního volna

  • Zvýhodněné stravování a široký výběr jídel v zaměstnanecké jídelně přímo v areálu nemocnice

  • Příspěvek od zaměstnavatele z Fondu kulturních a sociálních potřeb na produkty spoření na stáří

  • Výhodné ceny zpoplatněných zdravotnických služeb na našich špičkových klinických pracovištích pro zaměstnance i rodinné příslušníky

  • Výhodné ceny produktů zakoupených v nemocniční lékárně, výrazné slevy s využitím lékové karty

  • Postaráme se o Vaše potomky v naší vlastní dětské skupině, případně pomůžeme s umístěním dítěte v jiných školských zařízeních

  • A množství dalších benefitů pro Vás a Vaši rodinu

Vedoucí oddělení

Barbora Nyplová, personální oddělení

495835207

barbora.nyplova@fnhk.cz

Personální oddělení

Fakultní nemocnice Hradec Králové

Sokolská 581

500 05 Hradec Králové

personalni@fnhk.cz