Kuchař/ka (studená kuchyně)
O pozici
Základní údaje
Úvazek 1,0
Provoz směnný (6,00 - 14,30)
Datum nástupu dle vzájemné dohody
Pracovní náplň:
Výroba pomazánek a specialit studené kuchyně
Účast při výdeji jídel v personální restauraci
Úklid kuchyně a technologických celků
Co budete pro tuto pozici potřebovat?
Základní vzdělání (vyučení v oboru nepožadujeme), praxi ve výrobě studené kuchyně
Pracovní doba 6:00 - 14:30, práce o sobotách, nedělích i svátcích
Komunikativnost, spolehlivost, samostatnost
Schopnost pracovat v týmu pracovníků
Dobrý zdravotní stav
Příjemné vystupování
Co Vám můžeme nabídnout?
Stabilní a motivující platové ohodnocení
Na zotavení budete mít 5 týdnů dovolené a k tomu navíc až 5 dnů osobního volna
Zvýhodněné stravování a široký výběr jídel v zaměstnanecké jídelně přímo v areálu nemocnice
Příspěvek od zaměstnavatele z Fondu kulturních a sociálních potřeb na produkty spoření na stáří
Výhodné ceny zpoplatněných zdravotnických služeb na našich špičkových klinických pracovištích pro zaměstnance i rodinné příslušníky
Výhodné ceny produktů zakoupených v nemocniční lékárně, výrazné slevy s využitím lékové karty
Postaráme se o Vaše potomky v naší vlastní dětské skupině, případně pomůžeme s umístěním dítěte v jiných školských zařízeních
A množství dalších benefitů pro Vás a Vaši rodinu
Vedoucí oddělení
Barbora Nyplová, personální oddělení
495835207
barbora.nyplova@fnhk.cz
Personální oddělení
Fakultní nemocnice Hradec Králové
Sokolská 581
500 05 Hradec Králové
personalni@fnhk.cz