SOUS CHEF - ZÁMECKÝ HOTEL LIBLICE U MĚLNÍKA
Středisko společných činností AV ČR, v.v.i.
Česká republika
Plný
Bez maturity
Gastronomie a pohostinství
29. 4. 2025
O pozici
Pracovní nabídka
SOUS CHEF - ZÁMECKÝ HOTEL LIBLICE U MĚLNÍKA
Zámecký hotel Liblice, jedna z nejkrásnějších barokních perel v srdci Čech (kousek od Mělníka), hledá SOUS CHEFa, který umí vést tým s noblesou, ale zároveň má vášeň pro moderní gastronomii.
Vařit pod freskami, pořádat bankety v zámeckém sále a potěšit hosty v jedinečné atmosféře místa, kde dříve hodovali šlechtici – to není práce, to je poslání.
Co od Vás očekáváme?
- Zkušenosti s řízením kuchyně na vyšší úrovni (hotelová gastronomie, eventy, catering)
- Kreativitu a chuť skloubit tradici s moderním přístupem
- Cit pro sezónní a lokální suroviny
- Schopnost vést tým a zároveň inspirovat
- Organizační dovednosti a smysl pro detail
- Zodpovědnost za řádné skladové hospodářství
- Zažité hygienické postupy HACCP
- Profesionální vystupování
- Jednání s dodavateli – tvorba dodavatelského řetězce
Co nabízíme?
- Práci v nádherném prostředí zámku Liblice
- Pracovní smlouvu na plný úvazek na 1 rok s možností prodloužení
- Možnost tvořit menu, které nese váš rukopis
- Silné zázemí stabilní společnosti
- Atraktivní ohodnocení a férové jednání
- Prostor pro vaše nápady a profesní růst
- 6 týdnů dovolené
- Masáže, wellness a sauna i pro váš doprovod
- Multisport a stravenková karta
Pojďte s námi psát další kapitolu zámecké gastronomie!
Zašlete nám své CV a stručný motivační dopis, těšíme se na osobní setkání.