SOUS CHEF - ZÁMECKÝ HOTEL LIBLICE U MĚLNÍKA

Jméno/Firma
Středisko společných činností AV ČR, v.v.i.
Pracoviště
Česká republika
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Bez maturity
Profese
Gastronomie a pohostinství
Vytvořeno
29. 4. 2025

O pozici

Pracovní nabídka

SOUS CHEF - ZÁMECKÝ HOTEL LIBLICE U MĚLNÍKA

Zámecký hotel Liblice, jedna z nejkrásnějších barokních perel v srdci Čech (kousek od Mělníka), hledá SOUS CHEFa, který umí vést tým s noblesou, ale zároveň má vášeň pro moderní gastronomii.

Vařit pod freskami, pořádat bankety v zámeckém sále a potěšit hosty v jedinečné atmosféře místa, kde dříve hodovali šlechtici – to není práce, to je poslání.

Co od Vás očekáváme?

  • Zkušenosti s řízením kuchyně na vyšší úrovni (hotelová gastronomie, eventy, catering)
  • Kreativitu a chuť skloubit tradici s moderním přístupem
  • Cit pro sezónní a lokální suroviny
  • Schopnost vést tým a zároveň inspirovat
  • Organizační dovednosti a smysl pro detail
  • Zodpovědnost za řádné skladové hospodářství
  • Zažité hygienické postupy HACCP
  • Profesionální vystupování
  • Jednání s dodavateli – tvorba dodavatelského řetězce

Co nabízíme?

  • Práci v nádherném prostředí zámku Liblice
  • Pracovní smlouvu na plný úvazek na 1 rok s možností prodloužení
  • Možnost tvořit menu, které nese váš rukopis
  • Silné zázemí stabilní společnosti
  • Atraktivní ohodnocení a férové jednání
  • Prostor pro vaše nápady a profesní růst
  • 6 týdnů dovolené
  • Masáže, wellness a sauna i pro váš doprovod
  • Multisport a stravenková karta

Pojďte s námi psát další kapitolu zámecké gastronomie!

Zašlete nám své CV a stručný motivační dopis, těšíme se na osobní setkání.