???????? Výstupní kvalitář – potravinářská výroba
Kasea CZ, s.r.o.
Praha
Plný
Řemeslné a manuální práce
41 000 Kč - 50 000 Kč
8. 5. 2025
O pozici
O nás
Do potravinářské výroby zaměřené na zpracování čerstvého a exotického ovoce, zeleniny a bylinek hledáme Výstupního kvalitáře. Tato klíčová role zajišťuje, že veškeré produkty, které opouštějí naši firmu, splňují nejvyšší standardy kvality pro naše klienty a zákazníky.
Mezi naše obchodní partnery patří přední obchodní řetězce a online supermarkety, jako Tesco, Billa, Globus, Kaufland, Makro, Metro, Terno, a také online supermarkety Rohlik.cz a Kosik.cz
Nabízíme:
- Pracovní smlouvu na HPP, po odpracovaném roce smlouvu na dobu neurčitou.
- Nástupní mzdu 30 000-33 000 Kč dle zkušeností + 3 000 Kč variabilní složka - po zkušební době navýšení celkové mzdy o 10 %.
- Každé 3 měsíce individuální zpětná vazba s možností dalšího navýšení mzdy.
- Měsíční prémie až 5 000 Kč dle efektivity výroby.
- Stravenkový paušál 123 Kč/den.
- Dovolená 20 dní, po roce navýšení na 25 dní
- 3 sick days
- Multisport karta, možnost nákupu firemního zboží za nákupní ceny.
Náplň práce:
- Kontrola kvality a vizuálního vzhledu ovoce a zeleniny před jejich expedicí.
- Identifikace a klasifikace vad, defektů a poškození dle interních specifikací a specifikací našich zákazníků.
- Dodržování předepsaných postupů a standardů kvality a procesu výroby.
- Komunikace s ostatními odděleními ohledně zjištěných problémů a nedostatků.
- Komunikace s odběrateli a zodpovědnost ta případné řešení reklamací.
- Práce v prostředí s teplotou 8–14 °C z důvodu zachování maximální kvality a čerstvosti živočišných surovin.
Pracovní doba:
- 12hodinové denní směny v režimu dlouhý/krátký týden.
- Standardně 8:00 – 20:00, v některé dny konec dle potřeby mezi 16:00 a 24:00, v závislosti na objemu zpracovávaných surovin - tak, aby se nic nezkazilo.
- Možnost přesčasů, které jsou propláceny kvartálně nebo kompenzovány náhradním volnem.
Požadujeme:
- Zkušenosti v oblasti kontroly kvality, ideálně v potravinářském průmyslu, jsou výhodou, ale ne podmínkou.
- Schopnost provádět detailní a pečlivou kontrolu v souladu s předepsanými standardy.
- Výborné analytické a komunikační schopnosti.
- Uživatelskou znalost práce s PC.
- Bez alergií na ovoce, zeleninu a postřiky.