Manažer/ka moderního a rozvíjejícího se penzionu - bistro, wellness, vinařství
O pozici
Pracovní nabídka
Máme vinařství, vinohrady, dobrá naturální vína, pěkný penzion (hodnocení na Booking 9/10), který neustále zvelebujeme (po rekonstrukci ubytovací části přidáváme wellness, bazén, doplňujeme kapacity) a na penzionu moc pěkné posezení pro cca 70 lidí. Dolní Dunajovice s výhledem na Pálavu, co by kamenem dohodil od Mikulova.
Hledáme k sobě do týmu někoho zodpovědného a pečlivého, kdo by dohlédnul na chod penzionu a přidružených provozů - bistro, wellness, vinařství. Z našeho pohledu je důležité, aby si klient odnesl kompletní zážitek - víno, pohoda, jižní Morava, dobré jídlo, příjemné ubytování, wellness. Jsme zatím ve fázi růstu a nastavování, byli bychom tak rádi, kdyby byla spolupráce pojata kreativně a prolnula se i do ostatních prvků toho, co nabízíme a zajistila další rozvoj celého konceptu.
Stávající personální zajištění je založeno spíše na brigádních silách, jelikož je provoz penzionu spíš sezónní. Jelikož ale hledáme celoroční spolupráci, požadovali bychom po novém kolegovi / kolegyni i manuální zapojení do prací v mimosezóně, stejně tak i kdykoli, když bude nárazově potřeba.
Vedoucí pozice tedy ano, ale je potřeba se v rámci tohoto menšího týmu připravit i na hodně manuálních úkolů a úkolů, které musí uchazeč řešit sám - nejde tedy čistě o manažerskou pozici, ale do značné míry také výkonnou.
Nabízíme:
- velký prostor pro realizaci vlastních myšlenek
- ohodnocení odpovídající výkonu (nebojíme se dát i provizi na zisku)
- hodně (snad zajímavé) práce
- pár deci vlastního vína
- spolupráci na dalším rozvoji celého konceptu
- zaučení v různých zajímavých oblastech (vinařství, vinohradnictví, gastro, atd.)
Požadujeme:
- bezpodmínečnou pečlivost, organizovanost a sebeorganizovanost
- schopnost organizovat ostatní
- 100% klientský přístup
- ochotu řešit věci vlastníma rukama
- finanční přehled, práce s počítačem, jazykové znalosti (angličtina + další jazyk výhodou), řidičský průkaz B
- flexibilitu v pracovní době; nechceme po nikom, aby pracoval 14 hodin denně / 7 dní v týdnu, ale 40 hodin týdně je v tomto nastavení málo.
Upozorňujeme:
Náš přístup není start-up, ale build-up - nejdřív mít výsledky a potom si poručet. Rádi tak začínáme trochu na punk a s menším rozpočtem a pokud záměr funguje a dokáže si na sebe vydělat, tak ho rozvíjíme a zvětšujeme. Nehledáme tedy primadonu, která si na první schůzce řekne, kolik chce podřízených, ale někoho, kdo je schopen začít s menším zázemím / týmem / rozpočtem a postupně business budovat odspodu a zastřeší celodenní a celoroční provoz.
www.dvorek.wine