Kuchař/Kuchařka - HILTON PRAGUE

Jméno/Firma
Hilton hotels
Pracoviště
Pobřežní 311/1, Praha
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Bez maturity
Profese
Gastronomie a pohostinství
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
26. 5. 2025

O pozici

Pracovní nabídka

**********ENGLISH BELOW**********

Připojte se k našemu kulinářskému týmu v hotelu Hilton Prague!

Jste nadšenec do vaření s vášní pro vytváření nezapomenutelných gastronomických zážitků? Náš prestižní hotel hledá nové kolegy, kteří se připojí k našemu výjimečnému kuchařskému týmu.

Aktuální pracovní pozice: Commis III, Chef de Partie

Hotel Hilton Prague nabízí pozici KUCHAŘ/KUCHAŘKA do některé z našich kuchyní. Jste-li vyučený kuchař, který se chce učit nové věci, a nebo začátečník, který se chce naučit vařit v 5* prostředí - staňte se součástí našeho kuchařského HILTON týmu.

Vítáme kuchaře se zkušeností, ale i bez, rádi tě zaučíme. Pozitivní přístup a nadšení je pro nás to nejdůležitější. Můžeme nabídnout různé možnosti i směny, dle domluvy doladíme na pohovoru. Pokud hledáte práci, kde začnete svou kariéru, jsme připraveni se s Vámi potkat a rádi Vás podpoříme. V Hilton Prague Vám nenabízíme jen zaměstnání, ale také skvělé kariérní příležitosti, které Vás budou naplňovat.

Co hledáme:

  • Vyučeného kuchaře
  • Týmového hráče
  • Vášeň pro vaření, kvalitní ingredience a vybavení
  • Chuť neustále zlepšovat své dovednosti a znalosti

Kam hledáme:

1. Centrální kuchyně (Chef de Partie, Commis III)

  • Příprava vysoce kvalitních pokrmů teplé kuchyně pro velké banketové a cateringové akce
  • Zaměření na mezinárodní i českou kuchyni s důrazem na preciznost
  • Spolupráce s dalšími kuchaři za účelem splnění termínů a udržení vysokých standardů luxusní gastronomie
  • Zvládání přípravy pokrmů ve velkém objemu v dynamickém a rychlém prostředí

2. Cafe Bistro (Chef de Partie)

  • Příprava a prezentace pokrmů se zaměřením na moderní českou i mezinárodní kuchyni (sendviče, hamburger, saláty, atd.)
  • Podílení se na vytváření speciálních menu dle sezónních surovin

3. Seasons restaurace (Commis III)

  • Příprava a prezentace pokrmů se zaměřením na místní sezónní suroviny
  • Podílení se na tvorbě jídelního lístku
  • Týmová spolupráce a zajištění hladkého chodu kuchyně

4. Týmová restaurace La Cantina (Commis III)

  • Příprava, servírování a výdej jídel zaměstnancům
  • Udržování čistoty pracoviště, správné skladování surovin, kontrola zásob a spolupráce s kuchyňským týmem

Co nabízíme:

  • Přátelské pracovní prostředí 5* hotelového řetězce Hilton Prague
  • Práci v centru Prahy (metro B,C Florenc)
  • Pracovní smlouvu na plný úvazek (40h / týden (směnovost dle domluvy) - hlídáme přesčasové hodiny a kompenzujeme dny volna)
  • V případě Týmové restaurace pracovní doba krátký/dlouhý týden
  • Příležitost podílet se na tvorbě nových menu
  • Odpovídající platové ohodnocení a benefity (1000 kreditů/Kč měsíčně do kafeterie, parkování zdarma, jazykové kurzy, Multisport karta)

Pokud jste připraveni vnést kulinářský talent a přátelskou osobnost do našeho kuchyňského týmu, budeme rádi, když se nám ozvete!

Přihlaste se ještě dnes a staňte se součástí komunity, která si cení skvělého jídla a skvělých lidí.

Více informací na webu níže:

https://hrbuddyhiltonprague.notion.site/Hello-we-are-glad-that-you-are-here-49a93a6ef1694a6c81d945cc61cae848

***********************************************************************************************************************

Join our culinary team at the Hilton Prague!

Are you a cooking enthusiast with a passion for creating unforgettable dining experiences? Our prestigious hotel is looking for new colleagues to join our exceptional culinary team.

Available positions: Commis III, Chef de Partie

The Hilton Prague Hotel is offering the position of COOK in one of our kitchens. If you are a trained chef who wants to learn new things, or a beginner who wants to learn how to cook in a 5* environment - become part of our HILTON culinary team.

We welcome cooks with or without experience, we'd love to train you. A positive attitude and enthusiasm is the most important thing for us. We can offer different options and shifts, we will fine tune at the interview as agreed. If you are looking for a job to start your career, we are ready to meet you and happy to support you.

What we're looking for:

  • Previous experience in the kitchen.
  • Passion for cooking, quality ingredients and equipment
  • Ability to work well with others in a team
  • A desire to continually improve your skills and knowledge

Where we're looking:

1. Central kitchen (Chef de Partie, Commis III)

  • receiving and checking incoming goods
  • preparation of meat for subsequent processing
  • ensuring that quality standards are met
  • warehouse and inventory management
  • maintaining optimum freshness and food safety and working with chefs to prepare food

2. Cafe Bistro (Chef de Partie)

  • Preparation and presentation of dishes focusing on modern Czech and international cuisine (sandwiches, hamburgers, salads, etc.)
  • Participating in the creation of special menus based on seasonal ingredients

3. Restaurant Seasons (Commis III)

  • Preparation and presentation of dishes with a focus on seasonal ingredients
  • Contributing to menu development
  • Teamwork and ensuring the smooth running of the kitchen
  • Maintaining the highest standards of hygiene

4. Cold kitchen/banquettes (Commis III)

  • Preparation and presentation of cold dishes (salads, appetizers, sandwiches)
  • Participating in the preparation and service for banquet events

What we offer:

  • Friendly working environment of the 5* hotel chain Hilton Prague
  • Work in the centre of Prague (metro B,C Florenc)
  • Full-time contract (40h / week, shifts by arrangement - we monitor overtime hours and compensate for days off)
  • Opportunity to participate in the creation of new menus
  • Adequate salary and benefits (1000 credits/month to the cafeteria, free parking, contribution to language courses, Multisport card)