Šéfkuchař/ka do moderního bistra/vinařství/penzionu s ambicí
O pozici
Pracovní nabídka
Máme vinařství, vinohrady, dobrá naturální vína, pěkný penzion (hodnocení na Booking 9/10), který neustále zvelebujeme (po rekonstrukci ubytovací části přidáváme wellness, bazén, doplňujeme kapacity) a na penzionu moc pěkné posezení pro cca 70 lidí. Dolní Dunajovice s výhledem na Pálavu, co by kamenem dohodil od Mikulova.
Hostům bohužel nemá zatím kdo vařit, protože se nedaří najít někoho, kdo by byl schopen a ochoten vařit něco jiného, než českou kuchyni. Tu nabízí vedlejší restaurace (restaurace Praha) a má ji poměrně dobrou - je tak zbytečné dělat něco, co již je. Pojďme to spolu udělat jinak a nabídnou hostům nejen z našeho penzionu, ale i z okolí zajímavý gastro zážitek.
Pojďme trochu rozvířit vody a přinést něco z pražské, brněnské nebo obecně mezinárodní gastro scény i mezi vinohrady do Dolních Dunajovic. Nápadům se meze nekladou (pokud budou v souladu se strategií a vydělají si na sebe).
Z našeho pohledu je důležité, aby si klient odnesl kompletní zážitek - víno, pohoda, jižní Morava, dobré jídlo, ubytování, wellness. Byli bychom tak rádi, kdyby byla spolupráce pojata kreativně a prolnula se i do ostatních prvků toho, co nabízíme.
Nejsme z gastro/hospitality businessu, ale máme rádi příjemné zážitky a snažíme se dělat věci jinak. Naše naturální vína nemusí pít každý - ale za stylem si stojíme, baví nás to a dělá nám to radost. Naštěstí se podařilo oslovit i dostatek klientů, takže to i dává finančně smysl. Obdobně bychom rádi přistoupili i ke kuchyni. Hvězdu nám mimo Prahu asi nikdo nedá, tak se můžeme zaměřit na to, aby to bavilo nás, hosty a abychom dokázali i něco vydělat a zaplatit tak i třeba toho, kdo se dočetl až sem.
Nabízíme:
- velký prostor pro realizaci vlastních myšlenek
- ohodnocení odpovídající výkonu (nebojíme se dát i provizi na zisku)
- hodně (snad zajímavé) práce
- pár deci vlastního vína
- možnost si hodně věcí sám/sama tvořit za pochodu, ovlivnit rozložení kuchyně, menu, atd.
Požadujeme:
- aby se jídlo dalo jíst a aby odpovídalo ostatním zážitkům na penzionu (whatever it means)
- flexibilitu v pracovní době; nechceme po nikom, aby pracoval 14 hodin denně / 7 dní v týdnu, ale 40 hodin týdně je v tomto nastavení málo.
Upozorňujeme:
Náš přístup není start-up, ale build-up - nejdřív mít výsledky a potom si poručet. Rádi tak začínáme trochu na punk a s menším rozpočtem a pokud záměr funguje a dokáže si na sebe vydělat, tak ho rozvíjíme a zvětšujeme. Nehledáme tedy primadonu, která si na první schůzce řekne, kolik chce sous-chefů a pozlacených talířů, ale někoho, kdo je schopen začít s menším zázemím / týmem / rozpočtem a postupně business budovat odspodu a zastřeší celodenní provoz.
www.dvorek.wine