Kuchař/ka (Muzeum slivovice, Praha)
O pozici
Baví Vás práce v kuchyni?
Dělá Vám radost, když zákazník odchází maximálně spokojen?
Máte chuť podílet se na budování dobrého jména vyhledávané turistické destinace na Malé Straně?
Potom právě Vy jste naším vhodným kandidátem.
Co budete mít na starosti?
zodpovědnost za chod teplé i studené kuchyně
zodpovědnost za svěřené hodnoty daného střediska (měsíční inventury)
přípravu valašských tapas / jednohubek a obecně valašské kuchyně - rádi vás vše potřebné naučíme
poskytnutí bližších informací o konzumovaných pokrmech hostům
péči o čistotu pracoviště dle předepsaných hygienických opatření a předpisů
další úkoly a aktivity dle pokynů vedoucího
Co k tomu potřebujete?
vyučení v oboru nebo SŠ z oboru hotelnictví bude výhodou, ale ne nutností
předchozí zkušenosti z obdobné pozice min. 1 rok podmínkou
praxe v přípravě teplé kuchyně výhodou, oceníme ale i jen nadšení a zálibu (např. v grilování)
chuť do práce a zájem se stále něco nového učit
prozákaznický přístup
pozitivní naladění, férovost
spolehlivost, dochvilnost, samostatnost
ochotu pracovat i o víkendech, otevřeno máme 7 dní v týdnu
Co nabízíme?
spolupráci se stabilní ryze českou společností
možnost být součástí nového konceptu
osobní mzdové ohodnocení skládající se z několika motivačních složek
příspěvek na stravování
po určité době příspěvek na penzijní připojištění a další benefity
detailní zaškolení ohledně produktů, jejich výroby a historie, kontinuální profesní vzdělávání
příjemnou atmosféru a kolektiv
pracoviště: U Lužického semináře 116/48, Praha - Malá Strana
termín nástupu: co nejdříve
plný pracovní úvazek
V případě, že máte zájem přidat se k nám, dejte o sobě vědět manažerovi muzea Romanu Talmanovi na tel. 606 090 679 nebo rovnou pošlete svůj životopis emailem na talman@rjelinek.cz. Těšíme se na Vás!