Pomocná síla do kuchyně
O pozici
Název pozice: Pomocník/ice v kuchyni
Katalogové označení: Pracovník/ice obchodního provozu
Kvalifikační požadavky: min. ukončené základní vzdělání - fotokopie dokladu
Předpoklady pro výkon práce:
- samostatnost, spolehlivost, pečlivost 
- schopnost kolektivní spolupráce 
- zdravotní způsobilost 
- občanská bezúhonnost doložená výpisem z evidence Rejstříku trestu, ne starším než 3 měsíce 
Základní popis činnosti:
- přípravné práce při výrobě jídel 
- mytí stolního a provozního nádobí 
- komplexní úklid kuchyně a ostatních prostor souvisejících se stravovacím provozem 
Pracovní režim:
jednosměnný nerovnoměrně rozvržený provoz včetně dnů pracovního volna dle rozpisu služeb /ranní směna od 5:30 do 14:00 hod, odpolední směna od 9:00 do 17:30hod /
Plat:
- od 20 800 Kč + příplatky za víkendy a svátky 
- Osobní příplatek: po zkušební době a dle pracovního výkonu až 5 500 Kč 
Benefity:
- příspěvek na závodní stravování 
- příspěvek na masáže, kulturu, sportovní akce, rekreace 
- příspěvek na penzijní připojištění 
- stabilní prostředí veřejného poskytovatele sociálních služeb 
- týmové akce 
V případě zájmu prosíme o zaslání strukturovaného životopisu k rukám Petry Andrle, personalistka tel: 702 229 104, pandrle@ddhk.cz. Výběrové řízení bude dvoukolové. V prvním kole bude posouzen životopis uchazeče. Uchazeči, kteří postoupí do druhého kola budou pozváni k osobnímu pohovoru s týmem kolegů.
Výběrové řízení probíhá formou osobního setkání přímo v organizaci, případně online prostřednictvím připojení přes Microsoft Teams.