Kuchař/ka
O pozici
Hlavní náplň práce:
svědomitá příprava jídel pro zaměstnance hotelu a firmy-závodní stravování
spolupráce s vedoucím kuchařem při sestavování jídelního lístku, iniciativa, nápaditost a využití vlastních zkušeností
příprava jídel pro skupinové pobyty hotelových hostů a jejich výdej
příprava hotelových snídaní a večeří formou rautu - dle potřeby jejich výdej
příprava a výpomoc při hotelových akcích (oslavy, svatby, rauty, školení)
Požadujeme:
praxe v gastronomii
samostatnost
flexibilita
Nabízíme:
zázemí stabilní a dynamicky se rozvíjející firmy
mladý pracovní kolektiv
zaměstnanecké výhody - (výměnná rekreace apod.)
moderní pracovní zařízení
práce v pravidelných směnách
firemní oblečení
sleva na služby hotelu
zvýhodněné zaměstnanecké stravování
příspěvek na pracovní obuv
celoroční příspěvek na praní oděvů