UMÍTE SE POSTAVIT K PRÁCI ČELEM?
Pokud ano, máme pro vás volný rondon v naší restauraci Globus na pozici vedoucího restaurace. Jste naším člověkem, jestliže rádi pracujete s lidmi a poradíte si s organizací a plánováním všeho co je třeba pro správný chod restaurace.
CO VÁS JAKO VEDOUCÍHO RESTAURACE ČEKÁ
Vedoucí restaurace musí být především manažer budete mít na starosti tým o 40 zaměstnancích. Povedete dvě oddělení a to výrobu (studená, teplá kuchyně, výroba convenience) a prodej (výdej jídel, prezentace a skladba salátových a teplých barů).
Vedoucí u nás zodpovídá za celý provoz dohlíží na ekonomiku, provádí aktivně nábor zaměstnanců, plánuje směny apod. V jeho rukách je i skladba jídelního lístku s ohledem na sezónnost a lokalitu.
O manažerských dovednostech a zkušenostech mluvit více nemusíme vše vychází z povahy pozice. Očekáváme vaše zkušenosti z gastronomie z pozice provozního restaurace případně šéf kuchaře. Budete se muset vyznat ve vaření, obsluze zákazníků.
Férová mzda a řada dalších benefitů
- smlouva na dobu neurčitou
- 13. mzda 44 300,-
- příspěvek na penzijní pojištění 6.000,-/ročně
- příspěvek na stravování 100,- / den
- celoroční 15 % zaměstnanecká sleva
- po 3 letech 25 dní dovolené
- roční prémie
Chcete se k nám přidat? Kontaktujte nás, prosím: