Bageterie Boulevard hledá manažery na nové pobočky!

Jméno/Firma
Bageterie Boulevard
Pracoviště
Praha
Úvazek
Plný
Profese
Gastronomie a pohostinství
Plat
41 000 Kč - 50 000 Kč
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
10. 11. 2024

O pozici

O nás

Jsme exprès gourmet. Koncept moderních restaurací se stylovou atmosférou, které zákazníka rozmazlují gurmánskými specialitami. Připravujeme je z lahodných surovin, v čerstvých křupavých bagetách a dalších variantách nadýchaného pečiva. Menu pro nás připravují šéfkuchaři, kteří se v oboru výrazně prosadili, a jejich recepty můžete ochutnat v těch nejprestižnějších restauracích. Používáme sezónní a lokální suroviny, které náš tým pečlivě vybírá a hodnotí. Práce u nás může být pro vás to pravé!

Chceš se stát součástí expanze Bageterie Boulevard? Máš zkušenosti s vedením lidí? Pracuješ jako vedoucí směny a rád by ses kariérně posunul? Pokud sis alespoň na jednu otázku odpověděli ano, jsi náš člověk!

Aktuálně do našeho týmu hledáme parťáka na pozici Vedoucího restaurace, který nám pomůže zajistit bezproblémový chod naší plánované pobočky Bageterie Boulevard v Praze!

CO TĚ JAKO MANAŽERA RESTAURACE ČEKÁ?

Jako manažer restaurace budeš zodpovídat za perfektní chod celé pobočky a starat se, aby vše šlapalo jako po drátkách.

Co budeš mít pod palcem?

  • Kompletní vedení a rozvoj zaměstnanců pobočky. Budete dohlížet na jejich směny, starat se o jejich hodnocení a případný kariérní posun.
  • Pravidelnou komunikaci s centrálou.
  • Dohlížení na nakládání se surovinami a snažit se optimalizovat náklady pobočky.
  • Budeš zodpovídat za hospodářský výsledek restaurace.
  • Nadále budeš aktivní součástí týmu, tzn. budeš pomáhat tam, kde je zrovna třeba.
  • Než si však nasadíš kapitánskou pásku, projdeš několikaměsíční adaptací, kde si osvojíš práci všech lidí v týmu.


Koho bychom rádi uvítali mezi námi?

  • Parťáka, co s námi bude táhnout za jeden provaz.
  • Někoho, kdo má již za sebou zkušenost s vedením alespoň malého týmu, ideálně z gastro odvětví. Pokud nyní působíš na pozici vedoucího směny, tohle je příležitost kariérně se posunout.
  • Flexibilního kolegu, kterému nevadí směnný provoz s ranními nebo odpoledními osmihodinovými směnami a počítá i s několika pracovními víkendy.
  • Nadšence do gastronomie, kterému rádi předáme naše know-how.
  • Jedince, který má zodpovědný přístup k práci, je houževnatý a má chuť se neustále rozvíjet.
  • Pozice vedoucího restaurace pro tebe nemusí být konečnou. Svou pílí a snahou se můžeš časem dostat na pozici oblastního manažera, specialisty tréninku nebo třeba až na šéfa expanze – je to jen na tobě!

Co ti nabídneme?

  • Práci na HPP s ohodnocením po zaškolení ve výši 45 000 - 55 000 Kč/měsíčně.
  • Jídlo do sytosti – bageta na směně je samozřejmostí. Mimo směnu si ji můžeš dopřát se slevu.
  • Možnost Multisport karty
  • Ve dvou se to lépe peče a když přivedeš do BB i kamaráda, vyplatíme ti 5–10 tisíc v závislosti na jeho úvazku.
  • Po zkušební době si můžeš zažádat i o příspěvek na telefon či paušál.
  • A samozřejmě skvělou partu mladých, energických lidí, kteří tě nehodí přes palubu