VEDOUCÍ SMĚNY
O pozici
Náplň práce:
Plánování a řízení výroby ve dvousměnném provozu
Vedení 20-25 podřízených pracovníků
Zodpovědnost za dodržování výrobních postupů
Vedení příslušné dokumentace
Dodržování interních nařízení a HACCP
Reportování nadřízeným
Očekáváme:
SŠ vzdělání s maturitou
Znalosti z oblasti výroby potravin - technologie, suroviny
Zkušenosti z provozu v potravinářské výrobě
Znalost hygienických a sanitačních zásad ve výrobě potravin
Schopnost motivovat svěřený tým a být přirozenou autoritou
Dobrou organizaci práce
Samostatné operativní rozhodování v neplánovaných situacích
Uživatelskou znalost práce s PC (MS Office, apod.),
Samostatnost, spolehlivost, odolnost vůči stresu, vysoké pracovní nasazení, odpovědný přístup k práci
Nabízíme:
Práci na HPP
Pracovní doba PO - PÁ (ranní a odpolední směny), víkendy volné
Mzdu dle Vašich zkušeností
Osobní ohodnocení po zaučení
2x ročně bonus, výše dle odpracovaných let (1000 - 7000Kč)
25 dní dovolené
Stravenky v hodnotě 100,-/směna
Slevy na firemní produkty
Výuka cizích jazyků
Pracovní zkušenosti na obdobné pozici jsou výhodou, ne však podmínkou. Rádi Vás zaučíme.
Pokud budete chtít, můžete se k nám přidat ihned nebo se na termínu nástupu dohodneme.
Zaujala Vás nabídka? Těšíme se na Váš životopis - ten zašlete prosím na email: nabor@gastromenu.cz
Tel.: +420 558 329 268