Jak uspět v realitách férově, s nadšením a prof 092024

Jméno/Firma
RE/MAX Czech Republic
Pracoviště
Blatného 1896/3, Brno
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Bez maturity
Profese
Prodej a obchod
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
23. 9. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

RE/MAX Pro - Budete se učit od nejlepších z oboru! Našimi základními hodnotami jsou ETIKA, OSOBNÍ ODPOVĚDNOST a PROFESIONALITA. Našim cílem je mít převažující podíl na realitním trhu. A proto hledáme nové kolegy, kteří ctí stejné zásady jako my. Podnikáme čistě, poctivě a s vizí trvalých hodnot.

KDO VŮBEC JSME ?

Jsme RE/MAX Pro. Jsme kancelář kousek od vás, pro kterou je prioriotu spokojený klient. Na spokojenosti našich klientů si totiž zakládáme a hodnocení 9,86 z 10 je toho jednoznačným důkazem.

CO HLEDÁTE VY ?

Máte sny a nevíte, jak je naplnit? Chcete více času na sebe, na partnera, na záliby? Naši makléři preferují svobodu, taky vás to naučíme!

Láká vás podnikání, ale zatím jste nenašli ten správný impuls? Přemýšlíte, kam směřovat svoje další profesní kroky? Cítíte, že je ten správný čas přijmout novou výzvu?

KOHO HLEDÁME MY ?

Jednoduše "parťáky do byznysu", kteří respektujéí a chtějí s námi rozvíjet naše hodnoty - Profesionalita - Nadšení - Férovost.

Realitní makléř pro klienta dělá víc, než prodej nemovitosti. Nabízí kvalifikované služby. Je finanční a právní poradce. Je asistent. Je psycholog. Pracuje v terénu. Jeho hlavním úkolem je uspokojit přání a potřeby klientů. Čím hlubší vztah s nimi naváže a lépe je pozná, tím spíš bude jejich spolupráce úspěšná.

CO MŮŽETE ČEKAT OD OSOBNÍ SCHŮZKY ?

Pobavíme se o životě, práci, o vašich snech a představách. Dozvíte se, jak to opravdu funguje v realitním obchodě. A samozřejmě dostanete odpovědi na všechny své otázky.

Pokud jste došli až k tomuto místu, zřejmě jsme vás zaujali ☺ Ozvěte se nám, rádi vám poskytneme více informací.
www.makler-remax.cz