Senior Controlling Specialist až za 80.000 Kč!

Jméno/Firma
Schlieger, s. r. o.
Pracoviště
U nákladového nádraží 3265/10, Praha
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Bez maturity
Profese
Finance a ekonomika
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
23. 9. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

Hledáme Senior Controlling Specialistu, který umí krotit čísla, jako kdyby to byly kočky na steroidech!????

Máte rádi Excel víc než dovolenou na Maledivách? Jste ten typ člověka, který má tabulky pro všechno - včetně seznamu svých tabulek? Pokud ano, pokračujte ve čtení, protože hledáme někoho speciálního - někoho, kdo zvládne excelovat (doslova i metaforicky) v roli Senior Controlling Specialisty!

⚙️Co od vás očekáváme?

  • Excel na úrovni Ninji – Přemýšleli jste někdy o tom, že byste si Excel vytetovali na předloktí? Tak to hledáme právě vás! Funkce, kontingenční tabulky, VLOOKUP, INDEX, MATCH - to jsou vaše hračky!????
  • Analytické myšlení – Pokud na firemním večírku uslyšíte někoho říkat „matematika je nuda“, okamžitě zasáhnete a začnete vysvětlovat kouzla cashflowEBITDA.????
  • Schopnost kontrolovat rozpočty lépe než průměrný rodič své pubertální dítě – Udržíte finanční plány pod kontrolou, i kdyby k tomu bylo třeba zablokovat všechny nákupní aplikace ve firmě.????
  • Detailista s mikroskopem – Máte rádi detaily tak moc, že byste na první pohled poznali rozdíl mezi dvěma stínovými buňkami v Excelu.????
  • Schopnost komunikovat složitá čísla jednoduše – Ano, musíte umět vysvětlit, proč jsou rozpočty na příští rok přepočítané do haléřů, a to způsobem, že i váš pes to pochopí.????

⚙️Co budete dělat?

  • Vytvářet a kontrolovat rozpočty – Budete hlídat rozpočet, jako kdyby to byly vaše vlastní úspory na důchod. Jediný nesrovnalý halíř? Okamžitě zvedáte telefon a píšete kontrolní e-mail.????????????
  • Analyzovat a vyhodnocovat nákladovost – Hledání skrytých úspor v rozpočtu je váš sport. Jestli někde uvidíte 2 koruny navíc, už přemýšlíte, jak je investovat do firemní kávy.????
  • Podporovat finanční plánování – Proplujete všemi čísly tak hladce, že ostatní ve firmě budou mít pocit, že je vedete na výlet matematickým Disneylandem.????

Pokud jste člověk, který umí přetavit čísla do magických tabulek a přitom stále držet svůj humor na vysoké úrovni, pak neváhejte a přihlaste se k nám! Čekáme na vás s otevřenou náručí... a plně nabitou baterkou na kalkulačce.

Kdo říká, že controlling nemůže být zábava? Přijďte nám ukázat, že čísla můžou být cool!