Realitní makléř - RE/MAX Age

Jméno/Firma
BARPET, spol. s r.o.
Pracoviště
Husova 557, Slaný
Úvazek
Plný, Zkrácený
Požadované vzdělání
Bez maturity
Profese
Prodej a obchod
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
24. 9. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

Pracujte pro jednu z nejsilnějších značek nejen na českém, ale na světovém trhu. Využijte všech výhod, které vám nabízíme, a staňte se sám sobě pánem.

Pod značkou RE/MAX se stáváte nedílnou součástí realitní sítě, která se opírá o dlouhodobě budovanou reputaci a kvalitní výsledky v segmentu rezidenčních, komerčních i luxusních nemovitostí. Naším přáním je vystoupit z řady průměrných realitek. Poctivost, loajalita, pečlivost, profesionalita a perfektní připravenost – to jsou hodnoty, za kterými si stojíme a zároveň také vlastnosti, které hledáme u našich nových kolegů.

Co našim makléřům nabízíme?

Nabízíme vám prestižní podnikání u společnosti, která je více než 50 let leaderem na trhu s nemovitostmi. Příjmy bez limitů – odměnou za vaši práci budou nadstandardní výdělky a absolutní svoboda. Neexistuje horní hranice, kolik si jako makléř u nás můžete vydělat. Díky propracovanému systému provizí získáte příležitost k výdělkům, které dalece převyšují celorepublikový průměr. Budete svým vlastním pánem. Nejste náš zaměstnanec, ale obchodní partner. A to zaručuje časovou flexibilitu. Zajistíme vám zaškolení v našem školícím centru.

Přidejte se k nám

Rozšiřujeme team a rádi přivítáme kolegy, kteří chtějí být úspěšní a mají chuť do práce.

Pojďte do RE/MAX. Jsme nejrespektovanější značka na trhu realit. A síla naší značky pracuje pro vás.