Account Executive

Jméno/Firma
FLEISHMAN - HILLARD, s.r.o.
Pracoviště
Lomnického 1705/9, Praha
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Základní
Požadované jazyky
Angličtina, Čeština
Profese
Marketing, média a reklama
Vytvořeno
25. 9. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

Chceš rozvíjet svou kariéru v public relations v prostředí jedné z největších světových PR agentur? Baví tě komunikace ve světě technologií, dopravy, zdravotnictví a financí? Pojď nám pomáhat s plánováním a realizací komunikačních kampaní pro přední české i zahraniční značky!

Do našeho PR týmu hledáme nadšeného Client Executive. Máš zajímavé nápady, chceš se v klientském týmu podílet na přípravě a realizaci kampaní, baví tě mluvit s novináři a hledáš místo, kde se můžeš hodně naučit? Pak jsi ten, koho hledáme.

V našem týmu řešíme externí i interní komunikaci klientů od přípravy strategie až po její realizaci, zaměřujeme se na klasické mediální PR kampaně i velké integrované projekty, připravujeme obsahovou i vizuální stránku kampaní. Část materiálů je kompletně v angličtině, proto by ti tento jazyk neměl být cizí. Pokud jsi gamer a v soukromí tě baví sledovat nové mobilní technologie, finance, zdravotnictví nebo sport, je to výhodou, ne však nutností.

Co budeš mít na starost?

Budeš se podílet na vzniku, realizaci i vyhodnocování menších i velkých kampaní, díky kterým pomáháme klientům budovat jejich značku, chránit reputaci, prodávat nebo dokonce měnit chování Čechů. Budeš dostávat témata do médií a bavit se s novináři, psát tiskové zprávy a články či připravovat analýzy. Zapojíme tě také do přípravy tiskových konferencí a dalších akcí.

Co bys měl/a umět a znát?

Pozice je ideální pro ty, co v PR působí zhruba rok – v PR agentuře, jako novinář/ka nebo u klientů.

Připojit se k nám můžeš prakticky okamžitě, preferujeme hlavní pracovní poměr, ale pokud ti vyhovuje práci v PR kombinovat se studiem nebo jinými aktivitami, umíme nabídnout i částečné úvazky. Pokud tě baví práce mezi lidmi, budeš mít pevné místo v kanceláři, ale možnost pracovat částečně z domova je u nás také standardem.

Proč pracovat ve FleishmanHillard?

Máš jedinečnou možnost nahlédnout do fungování mezinárodní agentury a stát se její součástí. V našem týmu tě jistě potěší přátelská atmosféra a lidský přístup.

Při vytváření kampaní můžeš naplno rozvinout své kreativní nebo strategické myšlení. Každý den můžeš zapojit své mozkové závity pro některou z velkých značek, o které se staráme.

Naučíš se hromadu nových věcí, nejen v dennodenní práci pro klienty, ale také v naší propracované FH Akademii nebo z nepřeberného množství workshopů, tréninků, reportů a analýz mezinárodní FH rodiny. Důležité je tvé nadšení pro práci v PR, pečlivost a zodpovědnost.

Naše kancelář nabízí řadu možností pro práci i odpočinek. Kromě standardních pracovních míst, je možnost využít několika chill-out zón s pohovkami, tak i kavárnu či tělocvičnu přímo v budově. Pokud rád jezdíš do práce na kole, potěší tě kolárna.

Pokud se k nám chceš připojit nebo se jen nezávazně pobavit u kávy, pošli své CV.

Těšíme se na tebe!