Specialista věrnostního programu

Jméno/Firma
Globus ČR, v.o.s.
Pracoviště
Kostelecká 822/75, Praha
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Bez maturity
Profese
Marketing, média a reklama
Vytvořeno
26. 9. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

PRACUJTE TAM, KDE máte jistotu a budoucnost.

Jsme Globus, rodinná firma založená už v roce 1828. Jsme hrdí na to, co děláme. Zákazníkům nabízíme kvalitní zboží a vstřícnou obsluhu. Svým zaměstnancům jistotu a budoucnost. Vytváříme takové prostředí, aby se u nás dobře nakupovalo i pracovalo.

Hodil by se nám

Pečlivý a zodpovědný, specialista věrnostního programu, minimálně se SŠ vzděláním a dobrými komunikačními dovednostmi. Hledáme týmového hráče, který je zároveň schopen jednat samostatně.

Co je důležité, tak to je Vaše znalost MS Office a to především pokročilá znalost MS Excel. Důležité je mít také základní přehled v oblasti digitální komunikace.

Co vás čeká

Vaším hlavním úkolem bude příprava detailních podkladů pro spolupracující agenturu. Budete úzce spolupracovat s obchodním týmem (oddělením nákupu) na výběru produktů a sortimentních skupin, které budeme využívat v programu Můj globus. Ponesete odpovědnost za jejich implementaci prostřednictvím agentury.

Dále Vás čeká zadávání dat do interních systémů, koordinace úprav na intranetu a databází a administrativa vznikající v rámci přímé komunikace.

Vaše komunikační a organizační schopnosti využijete při spolupráci na úpravách webů, vizuálů, mailingu i textaci kupónů – s cílem, aby zákazník pochopil jaké benefity mu dáváme. Budete se podílet na nastavování direct mailingu ve spolupráci s agenturou a dbát na dosažení stanovených cílů aktivit dle cílových skupin a aktivit.

Vytváření textů, příprava obrázků a ostatních podkladů pro emaily, pro zákazníky věrnostního programu.


Férová mzda a řada dalších výhod
- smlouva na dobu neurčitou
- příspěvek na penzijní pojištění 6.000,-/ročně
- příspěvek na stravování 100,- / den
- celoroční 15 % zaměstnanecká sleva
- po 3 letech 25 dní dovolené
- 13. mzda před Vánoci
- možnost občasného Home Office
- stabilizační kvartální odměna až 4 %

Fajn, že jste dočetli až sem, teď už jen zbývá poslat nám svůj životopis.