Průkopník technologie kultivovaného masa – Výzkum a vývoj

Jméno/Firma
Bene Meat Technologies a.s.
Pracoviště
Evropská 2758/11, Praha
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Vysokoškolské
Požadované jazyky
Čeština
Profese
Věda, výzkum
Vytvořeno
26. 9. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

V Bene Meat Technologies vyvíjíme technologii kultivovaného masa a jako trend-setter v biotech průmyslu neustále rosteme. Právě teď hledáme někoho do našeho týmu, kdo se nebojí vést vlastní projekt, baví ho molekulární biologie a chce se zapojit do smysluplného projektu s reálným dopadem.

???????? Bez čeho se neobejdeš?

Máš pevné základy v molekulární biologii a zkušenosti s expresními systémy pro produkci rekombinantních proteinů? Bakterie a kvasinky máš už osvojené? Chceš se pustit do něčeho, co má skutečný dopad, a nebojíš se převzít zodpovědnost za vlastní projekt? Budeš mít příležitost vést si vše od návrhu až po realizaci, a to s trochou odvahy a samostatnosti, kterou od tebe očekáváme.

⚡️ Co ti dá výhodu?

Pokud máš zkušenosti s širší škálou expresních systémů (hmyzí, rostlinné nebo savčí systémy), bude to velké plus. Také pokud už jsi vedl(a) vlastní projekt a dokážeš si naplánovat vše od návrhu konstruktu přes expresní strategii až po izolaci a purifikaci produktu. Praxe z průmyslu nebo aplikovaného výzkumu, kde jsi měl(a) možnost převádět technologie do většího měřítka (scale-up), ti rozhodně pomůže. A navíc, pokud rozumíš certifikacím jako SVP nebo ISO, bude to rozhodně výhoda.

???? Čemu se u nás můžeš věnovat?

V BMT na tebe čeká super tým, zajímavé projekty, inspirativní pracovní prostředí podporující kreativitu a inovace. Budeš mít možnost učit se od mladých, ale zkušených profesionálů. Snažíme se využít silné stránky každého, kdo k nám přijde, a mít ho tam, kde se mu daří. I když to na začátku může být náročné, pokud budeš chtít a půjde ti to, určitě najdeš své místo.

???? Jaká je práce v BMT?

Pokud tě tato nabídka zaujala, projdi si kariérní stránky na našem webu. Dozvíš se, jak to chodí v BMT, a můžeš si udělat obrázek o tom, jak pracujeme. Pak se rozhodneš, jestli je to něco pro tebe. Pokud ne, nevadí, ne všechno je pro všechny a třeba se sejdeme jindy.

???? Jak se přihlásit?

Pošli své CV a motivační dopis, ve kterém nám povíš, proč u nás chceš pracovat a jak můžeš přispět. Motivace pro nás není prázdný pojem, hledáme lidi, kterým práce u nás bude dávat smysl. Proto je motivační dopis podmínkou k tomu, abychom se tvou žádostí zabývali.