Technolog provozu výroby

Jméno/Firma
Bene Meat Technologies a.s.
Pracoviště
Evropská 2758/11, Praha
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Bez maturity
Profese
Chemie a potravinářství
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
26. 9. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

Věříme, že už máš nějaké povědomí o Bene Meat Technologies, ale pokud ne, rádi ti přiblížíme, co děláme. Vyvíjíme technologii pro výrobu kultivovaného masa. Začali jsme v roce 2020 se čtyřmi členy týmu a už v roce 2023 jsme se stali prvním registrovaným světovým výrobcem kultivovaného masa pro pet food. Dnes má náš tým téměř sto členů a každý den usilovně pracujeme na tom, abychom se posunuli o kousek dál. Jako trendsetter v oblasti biotechnologií se neustále rozrůstáme a nyní připravujeme otevření nové továrny s moderní výrobní linkou.

???? Koho hledáme?

Hledáme osobu se zkušenostmi z potravinářského nebo farmaceutického průmyslu, zejména s dezinfekcí a sanitací technologických zařízení pomocí páry.

????️ Jaké budou tvé hlavní úkoly?

Budeš zodpovědný za provoz pilotní technologie, včetně obsluhy zařízení, čištění, sklizně produktu a doplňování média. Součástí je také práce s kyselinami, hydroxidy, parou a těžkými břemeny.

???? Čemu se u nás můžeš věnovat?

V BMT na tebe čeká super tým, zajímavé projekty, inspirativní pracovní prostředí podporující kreativitu a inovace. Budeš mít možnost učit se od mladých, ale zkušených profesionálů. Snažíme se využít silné stránky každého, kdo k nám přijde, a mít ho tam, kde se mu daří. I když to na začátku může být náročné, pokud budeš chtít a půjde ti to, určitě najdeš své místo.

???? Jaká je práce v BMT?

Pokud tě tato nabídka zaujala, projdi si kariérní stránky na našem webu. Dozvíš se, jak to chodí v BMT, a můžeš si udělat obrázek o tom, jak pracujeme. Pak se rozhodneš, jestli je to něco pro tebe. Pokud ne, nevadí, ne všechno je pro všechny a třeba se sejdeme jindy.

???? Jak se přihlásit?

Pošli své CV a motivační dopis, ve kterém nám povíš, proč u nás chceš pracovat a jak můžeš přispět. Motivace pro nás není prázdný pojem, hledáme lidi, kterým práce u nás bude dávat smysl. Proto je motivační dopis podmínkou k tomu, abychom se tvou žádostí zabývali.