Administrativní pracovnice v Autodraftu

Jméno/Firma
AutoDraft ČR s.r.o.
Pracoviště
Pod soutratím 1559/5, Praha
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Bez maturity
Profese
Administrativa
Vytvořeno
30. 9. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

Co budete dělat

Budete pomáhat s papírováním lidem, kteří se rozhodli pro auto z Autodraftu. Projdete s nimi naši férovou smlouvu, nastavíte jejich záruku, pojistku a vyřídíte financování. Pomůžete jim ujistit se, že na nic nezapomněli a dostávají to, pro co k nám přišli. Pohlídáte to za ně. Do budoucna jim budete k ruce i na dálku při online prodeji.


KOHO HLEDÁME

Hledáme vás, protože se dokážete s úsměvem domluvit s kýmkoliv. Umíte lidi ujistit, že je všechno v pořádku. Provést je trnitou cestou byrokracie. Umíte být na jejich straně. Byli bychom rádi, kdybyste měla středoškolské vzdělání a byla opravdu zdatná v administrativě. Víme, že to chce značný kus talentu. Ceníme si ho.


KDE A KDY

Praha–Vršovice, na full–time. Čeká vás pohodlné zázemí našeho showroomu. Autodraft funguje denně a pracujeme systémem krátký/dlouhý týden. Takže vám zbyde dost času i na sebe a všechno, co máte ráda.


S KÝM BUDETE PRACOVAT

Nemusíte se bát, nebudete na to sama. Vždycky budete mít po ruce stejně milou kolegyni, která se už perfektně vyzná. To vám dá jistotu. V Autodraftu držíme při sobě. Je to náš recept na dobrý zákaznický zážitek.


A PENÍZE?

Když se týmu daří, můžete se těšit i na mimořádné bonusy. A pokud chcete mířit výš, pro vaše ambice se v ploché struktuře Autodraftu vždycky najde prostor pro růst.


KDO JSME

Autodraft je síť showroomů s prémiovými zajetými auty. Jsme tým lidí, kteří věří tomu, co dělají, a to nám dává energii. Je jí dost i pro vás.


MÁTE ZÁJEM?

Stavte se to probrat nad šálkem kávy.

Nebo zavolejte Lucii Krškové na 736 244 732 a domluvíme se, kdy se uvidíme.

Těšíme se na vás.