Zanech svou stopu - Strategický rozvoj v oblasti kultivovaného masa

Jméno/Firma
Bene Meat Technologies a.s.
Pracoviště
Evropská 2758/11, Praha
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Vysokoškolské
Profese
Marketing, média a reklama
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
1. 10. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

Vyvíjíme kultivované maso. Máme produkt, pracujeme na dalších, budujeme výrobní kapacity. Jsme světová špička v oboru, který je v plenkách, chceme se stát největší biotechnologickou firmou na světě…

… a hledáme lidi, kteří nám pomohou naše produkty (zpočátku kultivované maso, později samotnou technologii výroby) dostat na trhy v EU a USA.

Chceš být u toho? Chceš dělat na něčem, co má opravdu smysl – pro lidi, pro zvířata, pro přírodu? Chceš být v týmu, který pracuje na jednom z nejzajímavějších a nejperspektivnějších projektů na světě?

Hledáme ty, kteří chtějí, aby za nimi zůstala velká stopa.

Kteří mají jasnou představu a plán, jak dělat business development v tom nejširším slova smyslu a chtějí mít prostor ho co nejdříve, bez zbytečných formalit a korporátních rituálů realizovat…komunikovat se všemi stakeholdery – od politiků, úředníků a výrobců až po aktivisty a spotřebitele. Kteří ale svou jasnou představu a plán zahodí, když se objeví lepší. Kteří jsou schopni prioritizovat, protože zdroje jsou omezené. Časové, lidské, finanční. Kteří jsou schopni pracovat ve výjimečném týmu.

Jsme trochu jiná firma. U nás se pracuje. Hodně. Baví nás co děláme, cíl, s jakým to děláme, lidi, se kterými to děláme, baví nás, že ovlivňujeme co a kdy se dělá.

Nehledáme lidi, kteří si vybírají zaměstnání podle toho, jestli dostanou stravenky a Multisportku. Hledáme lidi, kterým jde o věc. O výsledek. O smysl.

Abys věděl, do čeho jdeš, podívej se na ‚‚Jak to chodí v Bene Meat‘‘ na našich webových stránkách. Pokud máš pocit, že je to práce tvých snů, pošli nám svůj životopis a motivační dopis.