Vedoucí směny v logistickém centru (Globus - Jirny)

Jméno/Firma
Globus ČR, v.o.s.
Pracoviště
Poděbradská 601, Jirny
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Bez maturity
Profese
Doprava , logistika a zásobování
Vytvořeno
2. 10. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

Do našeho logistického centra, které sídlí v Jirenech u Prahy by se nám hodil Vedoucí směny, který v rámci LC hraje klíčovou roli ve vedení logistických operací našeho logistického centra. Hledáme zkušeného odborníka, který má prokázané zkušenosti s vedením týmů v logistice (resp. velkého skladu). Ve Vaší roli budete řídit a organizovat směnu čítající přibližně 40 zaměstnanců, plánovat personální potřeby a náklady a budete odpovědný za sledování a optimalizaci controllingových ukazatelů.

Vaše každodenní úkoly zahrnují efektivní komunikaci s ostatními odděleními Globus Logistika, vytváření plánů dovolených pro přidělenou směnu a řešení provozních a operativních záležitostí. Důležitou součástí Vaší práce bude kontrola produktivity a kvality, stejně jako zajištění dodržování definovaných procesů.

Požadujeme znalost logistických procesů, stejně jako dovednosti potřebné pro práci s programy jako jsou Word, Excel, PowerPoint a Wamas.

Jste-li týmový hráč s nadšením pro řízení lidí, a zároveň máte smysl pro samostatnost a zodpovědnost, hledáme právě Vás.

Férová mzda a řada dalších výhod

- smlouva na dobu neurčitou
- příspěvek na penzijní pojištění 6.000,-/ročně
- příspěvek na stravování 100,- / den
- celoroční 15 % zaměstnanecká sleva
- po 3 letech 25 dní dovolené
- 13. mzda před Vánoci
- stabilizační kvartální odměna až 4 %

Fajn, že jste dočetli až sem, teď už jen zbývá poslat nám svůj životopis.