Obchodní zástupce - Zihos Solar s.r.o.

Jméno/Firma
ZIHOS s.r.o.
Pracoviště
Česká republika
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Základní
Profese
Technika, elektrotechnika a energetika
Vytvořeno
3. 10. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

Nehledáme jen Obchodního Zástupce pro fotovoltaiku, chceme Obchodního Partnera.


Co to pro nás znamená?

Partner je někdo, na koho se můžeš spolehnout, kdo dělá věci v nejlepším zájmu celku, kdo je fér a je tady pro zákazníky, pro kolegy ve firmě, pro vývoj a kdo se nebojí a chce dělat svět každý den, krůček po krůčku, lepší a lepší.

Osobnost se silným zaměřením na cíl a výsledek, osobnost týmová, s energií, nadšením. Někdo, kdo se k nám prostě hodí a nebojí se chytnout býka za rohy a roztočit ho.

Zihos je jedna z mála strojírenských firem, která vyrábí a prodává certifikované střešní konstrukce na solární elektrárny a její sesterská společnost Zihos Solar se zaměřuje na kompletní fotovoltaická řešení pro domácnosti, firmy i obce.

Zihos je navíc velmi inovativní firma, takže naši inženýři neustále vyvíjí nové a lepší produkty, se kterými přicházíme na trh. V tomto roce jsme úspěšně odstartovali projekt CARPORIO, který spojuje naši expertízu a nabízí komplexní udržitelná řešení pro firmy a velké komerční projekty.

To vše v rodinné atmosféře české firmy, která se zaměřuje na excelentní službu, životní prostředí a dělá svět lepší a lepší.

Koho hledáme?

Upřednostňujeme kvalitu před kvantitou a hledáme jen pár opravdových parťáků, kteří věří ve stejné hodnoty jako my. Tedy excelentní servis zákazníkovi, respekt a výsledky. Neděláme jen fotovoltaiku, přemýšlíme o dopadech na přírodu, vhodných řešení v každém našem kroku a nabízíme zákazníkovi skutečnou péči i v průběhu následujících let.

Čeká Vás perfektní podpora od energetických specialistů, týmu realizace a také silného back office týmu.

Budeme rádi, když budete mít zkušenosti z obchodní činnosti stejného nebo podobného odvětví.

Preferujeme práci na IČO, ale nebráníme se možnosti stát se zaměstnancem.

Pokud jsou Vaše hodnoty stejné, neváhejte a dejte nám o sobě vědět.

Co vám můžeme nabídnout

Jak již bylo řečeno - rodinná atmosféra české firmy

Skvělý tým

Fixní odměna + provize z prodeje