Estetický poradce a prodejce vlasů k prodlužování s marketingovým přesahem

Jméno/Firma
Dodavatel vlasů s.r.o.
Pracoviště
Čajkovského 1535/1, Brno
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Vysokoškolské
Požadované jazyky
Angličtina, Čeština
Profese
Kultura, umění a tvůrčí práce
Vytvořeno
4. 10. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

Hledáme prodejce, se kterým lidé rádi zajdou na kafe.


Co by mělo být tvou doménou

✅ Esteticky zdatná?
✅ Umíš to s barvami?
✅ Jsi empatická?
✅ Přátelská a ráda udržuješ kvalitní a osobní vztahy?
✅ Ráda pečuješ o stálé zákaznice?
✅ Talentovaná na prodej?
✅ Nebojíš se oslovit nové zákazníky?
✅ Dokážeš vycítit přání zákazníka a pomoci mu s výběrem?
✅ Umíš lidi nalákat, ale nenutíš je k nákupu?
✅ Jsi komunikativní?
✅ Zvládáš řešit i obtížné situace?
✅ Nestydíš se?
✅ Jsi nápaditá a kreativní?
✅ Potřebuješ se ve své práci stále zlepšovat?
✅ Dokážeš řídit?

Prodejní talent

Hledáme prodejce/prodejkyni s velkým P, někoho, kdo má zkušenosti s prodejem. Nehledáme hokynáře, který by prodal cokoliv. Hledáme někoho, kdo dokáže prodat sofistikovaně a empaticky. Kdo se dokáže nacítit na přání zákazníka a pomoci mu s výběrem, všímat si jeho potřeb a doporučit, co je pro něj nejlepší. Součástí tvé práce bude také péče o zákazníka po nákupu a případná pomoc s řešením jakéhokoli problému. Na zákaznících a jejich problémech nám záleží, a snažíme se být co nejvíce nápomocní. Budeš se také věnovat oslovování nových zákazníků, pokud to bude potřeba.

Estetika

Náplní práce bude pomoc s výběrem vlasů, ladění barev a struktur, a jejich focení. Poté budeš fotit na Instagram.

Marketingový přesah

Dvakrát až třikrát týdně natočíš prodejní video nebo doporučení pro nákup vlasů. Můžeš také natáčet krátká videa o dění v showroomu. Budeš pomáhat zákazníkům a vzdělávat je, to vše v souladu s duší značky. Očekáváme od tebe kreativitu a sofistikované prodejní dovednosti. Pokud se budeš chtít více zapojit do marketingu, budeme jen rádi.

Administrativa

Součástí tvé práce bude i drobná administrativa.


Proč děláme to, co děláme?

Některé ženy mohou v důsledku hormonů, věku nebo genetiky částečně přijít o svou krásnou hřívu. Necítí se dobře a může to mít nepříjemný dopad na jejich sebevědomí.

Mně samotné začaly vlasy vypadávat v 18 letech. Proto vím, jaký zásah do sebevědomí ženy to může být. Kvalita vlasů a správný výběr v tom hrají obrovskou roli, a proto si na těchto věcech zakládáme.


Jak si můžeš představit svůj běžný den v práci?

Přijde milá kadeřnice, už ji znáš, uvaříš jí kafe a zeptáš se, jak se jí daří. Okouzlíš ji svými vědomostmi a poradíš jí. Upozorníš ji na přednosti i nedostatky produktů, proto by bylo dobré, abys měla zkušenosti s vlasy, ale není to podmínkou.

Pak ti na Instagram napíše zákaznice z Anglie, která chce koupit kudrnaté vlasy, přestože má rovné. Taktně jí v angličtině vysvětlíš, že je to nevhodná volba, a krásně nafotíš vhodnější alternativu.
Potom si po sobě uklidíš a utíkáš poslat zásilky. Připravíš copánky pro vlásenkářku, která spěchá. Pak natočíš storýčko na Instagram. Je důležité, abys nebyla stydlivá a nebála se ukázat svou kreativitu.

✅ Budeš paní svého času – vše si můžeš zařídit podle sebe. Pokud ti prodej půjde, zařídíme ti asistentku, která ti bude k ruce.
✅ Pokud jsi efektivní a pracovitá, jsi na správném místě. Takových lidí si vážíme a umíme je ocenit. :)


O nás

Máme podporující a rodinnou atmosféru, u nás se nemusíš přetvařovat. Můžeš se podívat na naše videa, kde můžeš předběžně poznat prostředí. Nebudeme tě do ničeho nutit a počkáme, až se budeš cítit připravena. Je pro nás důležité, abys postupně překonávala své hranice komfortu.

Najdeš nás na sociálních sítích: @noorberryhair


Co ti můžeme nabídnout:

• Budeš paní/pánem svého času
• Vzdělání a rozvoj
• Přátelské rodinné prostředí
• Telefon se skvělým foťákem
• Provize z prodeje