Konzultant/ka portálových aplikací a docházky - HR IS Vema (Praha)

Jméno/Firma
Seyfor, a. s.
Pracoviště
Sokolovská 695/115b, Praha
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Vysokoškolské
Profese
Informatika a IT služby
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
7. 10. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

Kdo jsme?

Jsme Vema - lídr na trhu s HR řešeními, s více než 30letou historií a téměř 8000 spokojenými zákazníky v České republice a na Slovensku. Jsme inovátory v oblasti mzdového a personálního systému, který zaručuje správnost a včasnost výplat zaměstnancům všech typů firem, od malých podniků až po velké korporace a státní instituce..

Koho hledáme?

Než vůbec začne Vema pomáhat uživatelům, je třeba ji u zákazníků nasadit tak, aby na konci celého procesu stálo řešení přizpůsobené na míru zákazníkům. Pro úspěch celého projektu je ale třeba nadaného profesionála, který dokáže nejen vyslechnout klientovy potřeby, ale následně z nich seskládat co možná nejlepší řešení.

Během samotné implementace pak daný kolega/kolegyně nestojí stranou, ale aktivně se na projektu podílí, dle potřeby pracuje samostatně i jako součást týmu a pro vedení firmy je spolehlivým partnerem. Zaměstnancům daného podniku se pak stane moudrým rádcem, který je do Vemy nejen zasvětí, ale také jim ukáže, jak výhod Vemy naplno využít. Ve výsledku se náš nový kolega/kolegyně stane zkušeným konzultantem, který na základě získaného know-how a inspirace od stovek různých klientů pomáhá firmám modernizovat jejich podnikání.

Hledáme právě Vás?

Čím se u nás v pozici Konzultanta portálových aplikací budete zabývat?

  • Nasazováním systému Vema: Po zapracování dostanete na starosti i samotný proces implementace, kde se budete podílet na návrhu řešení požadavků zákazníka a následně zajistíte, aby vše dospělo do zdárného konce. Ve výsledku tak u projektu budete od samého začátku až do jeho ukončení.
  • Prezentacemi a školením uživatelů: Péče o zákazníka nekončí implementací, starat se tak budete i o zaškolení uživatelů a prezentaci funkcí systému. Díky vám budou moci zákazníci využívat Vemu naplno.
  • Prácí na stávajících projektech: Kromě pomoci novým zákazníkům vás čeká i péče o přidělené stávající zákazníky. Pro obě skupiny se stanete partnerem, rádcem a mentorem v jednom, který je vždy připraven poskytnout řešení konkrétních problémů.
  • Přijímá, analýzuje a realizuje klientské požadavky: Důležitou součástí vaší práce bude i analýza potřeb zákazníka plynoucí z jeho kritérií, návrh konkrétního řešení a načrtnutí ideální cesty pro jejich realizaci.

Jak si Vás představujeme?

  • VŠ ideálně IT/Ekonomie, může být i jakýkoli technický obor
  • Máte praxi z branže: Můžete se pochlubit předchozími zkušenostmi se zaváděním a/nebo provozem informačních systémů a rádi je využijete i pod novou vlajkou.
  • Věnujete se (či jste se věnoval/a) procesům ve firmách: Pokud firemním procesům rozumíte a/nebo jste se jim věnovali na akademické úrovni, rozhodně Vám to neuškodí.
  • Rádi se učíte: Nemusíte být zrovna hotovým expertem. Daleko cennější je vaše schopnost čerpat z okolní inspirace, vstřebávat know-how a využívat jej nejen pro pomoc zákazníkům, ale i zlepšování sebe sama.
  • Moderní technologie máte v oblibě: Během své každodenní práce přijdete do styku se systémy pro plánování docházky i elektronickými docházkovými terminály, a naplno tak využijete svou zálibu v IT technice a softwaru.
  • Rádi komunikujete s lidmi: Základem vaší práce bude komunikace se zákazníky, kde naplno využijete svou empatii, asertivitu i reprezentativní vystupování. Rádi nasloucháte, zároveň se ale nebojíte zákazníkovi ukázat pro něj výhodnější alternativy.
  • Nabídnete zodpovědnost a analytické myšlení: Umíte zanalyzovat zákazníkovy potřeby, přetavit je v konkrétní zadání, a to následně uvést do reálné podoby. Zároveň neusínáte na vavřínech a neustále se díváte po možném prostoru pro zlepšení.
  • Umíte improvizovat a nezaleknete se překážek: Netradiční požadavek nebo nečekaná výzva vás nezastaví. Ba naopak – je to pro vás příležitost ukázat svou schopnost uvažovat za chodu a najít ideální cestu.
  • Slučujete v sobě týmového hráče i sólistu: Víte, jak si sami stanovit priority a kudy dojít k optimálním výsledkům. V případě potřeby se ale rádi zapojíte do týmu a nezaleknete se ani koordinace více kolegů pracujících na stejném projektu

7 důvodů, proč jít k nám, aneb Co Vám chceme nabídnout?

  • Motivační mzdu s provizemi: Náležitě oceníme vaše úsilí a zkušenosti, zároveň ale získáte možnost přivýdělku formou provizí z úspěšných projektů. Výši odměny tak můžete z části ovlivnit i Vy sami
  • Naditý balík benefitů: NEOMEZENOU DOVOLENOU, 3 sickdays, Multisport kartu, slevovou tankovací kartu a mnoho dalšího: https://career.seyfor.com/cs-cz/benefity
  • Rozmanitou práci, která má smysl: Právě vy budete stát v první linii naší péče o zákazníky, pro které se stanete spolehlivým partnerem a inovátorem posunujícím jejich byznys do 21. století. Vaše úsilí ve výsledku ušetří čas i práci mnoha zaměstnancům, od personalistů přes mzdové účetní až po vedoucí pracovníky. Ti všichni budou moci díky vám využívat výhod Vemy naplno
  • Flexibilní pracovní doba s velkou mírou samostatnosti a občasným Home officem
  • Prostor pro vlastní vize, nápady a poznatky: V dresu Vemy získáte možnost uplatnit i nadále rozvíjet své zkušenosti, uvést v praxi své vlastní nápady a podněty, a stát se hnacím motorem pokroku nejen pro klienty, ale také pro Vemu samotnou.
  • Zázemí jedničky v oboru s dlouholetou tradicí: Máme za sebou desítky let praxe a stovky úspěšných projektů, určujeme trendy v oboru a neustále se zlepšujeme. Především jsme ale pohodový kolektiv s minimální fluktuací, kde s Vámi počítáme na dlouhé roky dopředu.

Těšíme se na Vás v moderně zařízených kancelářích v Praze na ulici Sokolovské v moderním administrativním centru Rustonka.

Více informací o systému Vema najdete na https://www.vema.cz/

Více detailů o IT holdingu Seyfor, jehož jsme součástí: www. seyfor.com