OBCHODNÍ ZÁSTUPCE

Jméno/Firma
VEIDEC s.r.o.
Pracoviště
Česká republika
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Bez maturity
Profese
Prodej a obchod
Vytvořeno
10. 10. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

Hledáme dalšího parťáka do týmu nadšených obchoďáků

Do našeho týmu hledáme obchodního zástupce s nadšením, elánem a chutí přijímat nové výzvy.
Staň se novou hvězdou pro nás a naše zákazníky!

Kdy ses naposledy těšil do práce?
Vzpomínáš si ještě na den, kdy jsi z postele vstával s nadšením? Jestli ne, je čas na změnu k lepšímu! Nemáme pro tebe zázračný budík ani ranní životabudič, nabízíme ti práci, která tě bude bavit. U nás tě nečeká stereotyp, obchodní zástupce ve VEIDECu je totiž víc než běžný prodejce. Budeš zároveň partner, konzultant, poradce, a hlavně oblíbený obchoďák svých zákazníků, kteří hovor od tebe vždy s radostí zvednou. Tvým produktem se stanou odmašťovadla, mazadla, tmely a další výrobky, které naši zákazníci skutečně potřebují.

Když jsme u těch tmelů – pojďme se trochu stmelit
My jsme VEIDEC – vyvíjíme, vyrábíme a prodáváme chemické výrobky nejvyšší kvality a špičkové technologie pro servis, údržbu a výrobu. Mezi naše zákazníky patří specialisté v technických, výrobních, průmyslových, servisních, opravárenských nebo strojírenských provozech. Prostě všude tam, kde jsou naše produkty potřeba.

Důležitým aspektem v naší filozofii je ekologie a zelená budoucnost. Je to směr, který naši práci denně ovlivňuje, a proto vznikla řada produktů GREEN WORLD, které nejsou negativní k uživateli ani k životnímu prostředí. A uznej sám, to je produkt, za který se chceš postavit.

VEIDEC stále roste, přesto si držíme atmosféru rodinného podniku, který nabízí příjemné prostředí a přátelský kolektiv. A do takového týmu by ses nám hodil možná právě ty.

Jsi začátečník?
Nevadí, každý nějak začínal. My hledáme někoho, kdo má komunikační talent, energii a chuť učit se nové věci. Musíš se umět nejen projevovat a mít příjemné vystupování, ale také naslouchat a poučit se z vlastních chyb, které přirozeně přijdou.

A co ti nabízíme?

Máme pro tebe:

  • perspektivní a zajímavou práci v nadnárodně působící společnosti,
  • skvělé vstupní školení, které tě se vším seznámí,
  • portfolio aktivních zákazníků (nebudeš začínat od nuly),
  • průběžná produktová a dovednostní školení,
  • možnost se seberealizovat, profesně i osobně se rozvíjet,
  • motivující finanční ohodnocení (fixní mzda, osobní ohodnocení, provize z prodeje, provize z obratu, extra prémie),
  • služební vůz i pro soukromé účely.

A to ještě není vše! Když se k nám přidáš, získáš jako bonus skvělý kolektiv lidí, kteří budou nejen tví kolegové, ale i přátelé, za kterými se budeš těšit.

Tak co, jsi to ty, koho hledáme?

Jestli ještě váháš, podívej se na náš Facebook, Linkedin, V-jako-VEIDEC nebo si projdi web www.veidec.cz a my se budeme těšit na tvůj životopis!

Aktuálně rozšiřujeme náš prodejní tým, a tak hledáme obchodníky z následujících oblastí: Karlovarský kraj (Cheb, Karlovy Vary, Sokolov), Zlínský kraj (Vsetín, Zlín).

Do 10.11.2024 pošli svůj životopis s fotkou a od prosince 2024/ledna 2025 už můžeš být součástí našeho týmu!