Přijmeme Řidiče Ce Na Vnitro

Jméno/Firma
VARHULÍK Transport s.r.o.
Pracoviště
Praha
Úvazek
Plný
Profese
Doprava , logistika a zásobování
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
10. 10. 2024

O pozici

O nás

Jsme VARHULÍK Transport s.r.o. 100% Česká společnost s 20letou tradicí na trhu a dokážeme ti nabídnout práci na HPP na dobu neurčitou.
 

Náplň práce:

Sháníme řidiče CE na denní linkové jízdy v pravidelných časech nebo i jiné nepravidelné jízdy v rámci ČR, nabízíme práci na denní i odpolední směny. Máme plachtové i skříňové návěsy za tahači IVECO, veškerá technika je pravidelně servisována v našem nebo autorizovaném servisu.

Pokud nejsi zrovna z Prahy a okolí a nesháníš práci s denním návratem nevadí, i pro tebe ať už jsi téměř odkudkoliv z ČR bychom u nás nějakou práci měli.

Co od Vás očekáváme:

Pro práci u nás budeš potřebovat, samozřejmě veškeré potřebné doklady k řízení nákladního vozidla C nebo CE, čistý trestní rejstřík, slušné a férové chování na kterém si u nás zakládáme a pokud ti chybí praxe ani to nebude problém, jelikož tě rádi zaučíme.
 

Co Vám můžeme nabídnout:

Za to ti samozřejmě dobře a včas zaplatíme fixní mzdu + prémie. Firemní telefon s neomezeným voláním. Zajistíme ti veškerá potřebná školení a zdravotní prohlídky a mimo jiné můžeš využít i náš podnikový servis pro své soukromé vozidlo.

Benefity

  • Finanční bonusy / prémie
  • Přátelské prostředí