Ředitel nákupu a logistiky

Jméno/Firma
NSE Solutions, s.r.o.
Pracoviště
Veselí nad Lužnicí
Úvazek
Plný
Vytvořeno
10. 10. 2024

O pozici

Na nově vytvořenou pozici, jejíž cílem je nastavit centralizovanou logistiku jednotlivých poboček, optimalizovat a zlepšit procesy operativního nákupu pod jednotný centrální nákup, hledáme silného kandidáta.

Hlavní náplň práce:

  • optimalizace a zlepšování procesů logistiky a nákupu, nastavování pravidel - standardizace, navrhování a implementace nutných změn, řízení, motivace a rozvoj týmu kolegů, zodpovědnost za zásobování.

Nabízíme:

  • nástup ihned nebo dle Vašich možností, zajímavé finanční ohodnocení, mobil, notebook a automobil i k soukromému využití, slevy na firemní produkty, MultiSport karta a další benefity.

Očekáváme:

  • alespoň 3 roky praxe z obdobné pozice ve výrobní/strojírenské firmě, zkušenost s vedením týmu, prokazatelné zkušenosti s řízením zásob, aktivní přístup k práci, dobré organizační dovednosti, anglický jazyk na komunikativní úrovni, aktivního řidiče.

Pokud se považujete za vhodného kandidáta nebo máte zájem se dozvědět více informací, můžete nám zaslat CV na adresu a.lelyova@nses.cz nebo nám zavolat na tel. +420 778 072 700.