Chcete budovat vzájemný respekt a zodpovědnost řidičů?

Jméno/Firma
Krajské ředitelství policie…
Pracoviště
Brno
Úvazek
Plný
Profese
Doprava , logistika a zásobování
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
10. 10. 2024

O pozici

O nás

Policie České republiky je jednotný ozbrojený bezpečnostní sbor zřízený zákonem České národní rady ze dne 21. června 1991. Slouží veřejnosti. Jejím úkolem je chránit bezpečnost osob a majetku, chránit veřejný pořádek a předcházet trestné činnosti. Plní rovněž úkoly podle trestního řádu a další úkoly na úseku vnitřního pořádku a bezpečnosti svěřené jí zákony, předpisy Evropských společenství a mezinárodními smlouvami, které jsou součástí právního řádu České republiky. Policie České republiky je podřízena ministerstvu vnitra. Tvoří ji policejní prezidium, útvary s celostátní působností, krajská ředitelství policie a útvary zřízené v rámci krajských ředitelství. Zákon zřizuje 14 krajských ředitelství policie. Jejich územní obvody se shodují s územními obvody 14 krajů České republiky

O nás

Policie České republiky - Odbor služby dopravní policie nabízí kariérní příležitost plnou výzev pro rozhodné lidi, ochotné řešit krizové situace a odhodlané využít možnost změnit situaci na silnicích Jihomoravského kraje.

Náplň práce:

???? Bezpečnost: Udržovat bezpečnost a plynulost provozu na silnicích. Dohlížet na dodržování pravidel silničního provozu, dodržování předpisů v nákladní dopravě, technický stav vozidel.

???? Budování respektu: Posilovat vzájemnou úctu i zodpovědnost řidičů a celkově zlepšovat chování účastníků provozu na silnicích.

???? Podpora a pomoc: Zasahovat tam, kde je nejvíce potřeba, ať už se jedná o vážné nehody či jiné dopravní komplikace. Pomáhat lidem, kteří se často dostali do nepříjemné situace bez vlastního zavinění.

???? Právní zásahy: Aktivně postupovat proti porušování pravidel a předcházet opakování těchto situací, buď přímo v terénu nebo při administraci přestupkových či trestních spisů.

???? Nasazení pokročilé techniky: Využívat nejnovější technologie pro efektivní práci i moderně vybavená služební vozidla, motocykly a další prostředky.

POŽADUJEME:

☑ JEDNÁTE S POROZUMĚNÍM? S VYSOKÝM MORÁLNÍM STANDARDEM? JSTE EFEKTIVNÍ V KOMUNIKACI?
☑ MÁTE RYCHLÉ ROZHODOVÁNÍ V KRITICKÝCH SITUACÍCH? CHUŤ DOHLÍŽET NA RESPEKTOVÁNÍ PRAVIDEL HRY?
☑ CHCETE ZÍSKAT VÍC NEŽ JEN PRÁCI? CHCETE S NÁMI RŮST A ZÍSKAT STABILITU?

☑ JSTE OBČAN ČESKÉ REPUBLIKY, NETRESTANÝ, MÁTE ALESPOŇ STŘEDOŠKOLSKÉ VZDĚLÁNÍ S MATURITOU

NABÍZÍME:

???? Jistotu stálého a pravidelně navyšovaného platu.

???? Náborový příspěvek 75.000 Kč.

???? Osmiměsíční odborná příprava, která poskytne rozšíření potřebných znalostí v oblastech práva, kriminalistiky, policejních činností, psychologie a fyzické kondice, včetně technik sebeobrany a střeleckého výcviku.

???? Pokročilý řidičský trénink pro bezpečné zvládání vozidla v krizových situacích, včetně tréninku PIT manévru pro efektivní a neohrožující zastavení ujíždějícího vozidla.

???? Finanční ohodnocení během odborné přípravy 30.070 Kč, po nástupu do výkonu služby 35.400 Kč a průměrný plat po třech letech 40.000 Kč.

???? Záruku plného platu při nemoci po dobu 30 dnů.

???? 6 týdnů dovolené ročně a dalších 14 dnů volna na sportovní aktivity nebo pobyt v lázních po 15 letech služby.

???? Finanční jistotu po ukončení služebního poměru ve formě měsíční doživotní renty - s nárokem již po 15 letech služby.

???? Široké spektrum dalších benefitů včetně příspěvků na životní a důchodové pojištění a slev na zboží a služby.

Benefity

  • Dovolená navíc
  • Studijní volno
  • Finanční bonusy / prémie
  • Kariérní růst
  • Firemní akce
  • Lékařská péče
  • Příspěvek na volný čas
  • Příspěvek na spoření / pojištění
  • Příspěvek na ubytování
  • Přátelské prostředí
  • Občerstvení na pracovišti
  • Fitness na pracovišti
  • Firemní školka