Projektový manažer/manažerka

Jméno/Firma
VARS BRNO
Pracoviště
Brno
Úvazek
Plný
Vytvořeno
10. 10. 2024

O pozici

Typ zaměstnání: Hlavní pracovní poměr

Místo výkonu práce: Brno-Žabovřesky

Ohodnocení: vícesložková mzda + benefity

Nechceš to zkusit ve VARS?

Každý rok rozjedeme desítky nových projektů - od menších až po ty náročné, na kterých pracujeme několik let. A právě teď by se nám do týmu hodil projekťák. Alespoň nějaká zkušenost s projektovým řízením se mu bude hodit, ale důležitější je, že ho tento styl práce baví, je tahoun, umí motivovat lidi, provazovat je, vytvořit funkční organismus, do kterého se zapojí tým na straně klienta, i tým VARS. Prostě hledáme osobnost. Jsi to ty? 

Jaká bude tvoje role?

Povedeš zakázkové projekty na realizaci informačních systémů. Co to znamená? Budeš řídit formální náležitosti k projektu a především budeš držet stráž nad rozpočtem, termíny a hlavně plněním projektu.

Budeš se podílet na přípravě nových projektů. Spolu s kolegy z obchodu budeš mít na starosti nabídky, návrh rozpočtu a přípravu části nabídkových projektů.

Společně budeme rozvíjet nabídku našich služeb. Od tebe uslyšíme, co chtějí zákazníci a společně pak dáme dohromady strategii pro další rozvoj informačních systémů tak, aby se potkával s tím, co chtějí naši klienti.

Svoje projekty si zvládneš vykomunikovat “dovnitř” a zajistíš, že všechno pošlape především v realizaci projektu. Reportovat budeš vedení společnosti.

Co budeš pro zvládnutí této role potřebovat?

Zkušenosti s projektovým řízením v IT oblasti se ti budou hodit, ale nejsou podmínkou. Budeme ale rádi, když nám dokážeš vyjmenovat pár projektů, do kterých jsi byl zapojený/zapojená, třeba i z jiného oboru.

To stejné platí o certifikaci projektového manažera. Je to plus, nikoliv podmínka

Vysokoškolský titul z technického oboru je také spíš plus než podmínka. Budeme ale rádi, když k technice a IT budeš mít kladný vztah.

Samostatnost je samozřejmostí, odpovědnost také. K tomu si připočti skvělé komunikační a vyjednávací schopnosti.

U klientů budeš jako doma, takže bez řidičáku to také nepůjde.

Kontakt

Komu se ozvat?

Naše HR oddělení vede Simona Říhová. Jestli máš k práci u nás jakýkoliv dotaz, stačí jej napsat do formuláře na našem webu a my se ti co nejdřív ozveme.