Operátor výroby - nanášení povrchových úprav

Jméno/Firma
ANOCOTE LIMITED, Czech Republic branch,…
Pracoviště
Česká republika
Úvazek
Plný
Požadované jazyky
Čeština
Profese
Strojírenství
Vytvořeno
10. 10. 2024

O pozici

O nás

Anocote Limited je střední firma se sídlem v Hradci Králové – Plotišti nad Labem (bývalý areál ČKD). Naší hlavní činností nanášení antikorozní povrchové úpravy na spojovací materiál a nanášení závitového jištění. V České republice působíme už od roku 2004 a naši výrobu postupně rozšiřujeme.

Náplň práce:

Hledáme kolegy a kolegyně na různé výrobní pozice: obsluha barvící linky řízené PC, obsluha linky na nanášení závitového jištění, ruční nástřik dílů a operátory pro přípravu výroby. Jedná se o práci na třísměnný provoz. Vzhledem k fyzické zátěži je práce vhodná hlavně pro muže. Rádi Vás po naší výrobě provedeme a Vy sami si můžete říci, která z nabízených pozic Vás zaujala.

Co od Vás očekáváme:

Požadujeme pouze ochotu pracovat a dochvilnost. Žádné další vzdělání nepotřebujete, vše ostatní Vás rádi naučíme. Práce je vhodná pro uchazeče bez zdravotního omezení, zejména při zvedání břemen.

Budeme se těšit na Vaše odpovědi. Vítání jsou u nás jak absolventi, tak i zájemci ve věkové kategorii nad 50 let. Pečlivě pročteme každý životopis a najdeme-li pro Vás vhodnou pozici, určitě se Vám ozveme.

Co Vám můžeme nabídnout:

5 týdnů dovolené

možnost firemního stravování nebo stravenkového paušálu

příspěvek na životní pojištění (až 12 000 Kč/rok)

letní a zimní bonusy, vánoční balíčky

příplatky za noční a odpolední směny

Benefity

  • Dovolená navíc
  • Příspěvek na stravování
  • Příspěvek na spoření / pojištění
  • Přátelské prostředí
  • Občerstvení na pracovišti
  • Parkoviště