Specialista zákaznické péče – Staňte se klíčovým členem našeho týmu!

Jméno/Firma
AAA poptávka, s.r.o.
Pracoviště
Praha
Úvazek
Plný
Profese
Administrativa
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
10. 10. 2024

O pozici

O nás

Hledáte nejen práci, ale i místo, kde vás budou respektovat a kde budete mít možnost ovlivňovat životy ostatních? U nás ve společnosti najdete nejen stabilitu, ale i příležitost stát se důležitým partnerem pro tisíce zákazníků. Jsme česká společnost s více než 19letou historií a díky našim projektům ePoptávka.cz a AAApoptávka.cz propojujeme firmy a dodavatele v hodnotě více než 6 miliard Kč. Připojte se k nám a staňte se tím, kdo dělá denní rozdíl pro naše zákazníky a jejich podnikání.

Proč právě vy?

Máte jedinečný talent: Zákaznická péče není jen o zvedání telefonu. Je o tom, jak dokážete naslouchat, vcítit se do potřeb klienta a najít nejlepší řešení. Hledáme někoho, kdo dokáže pro klienta být nejen poradcem, ale i partnerem v jeho úspěchu.

Váš hlas může měnit věci: Každý hovor je šancí něco změnit. Pomáhejte našim klientům růst, a tím pomáháte budovat jejich podnikání. Každé vaše řešení, každý úsměv na telefonu má přímý vliv na jejich spokojenost a loajalitu.

Chceme, abyste rostli s námi: Nebudete jen součástí týmu, ale klíčovým členem, který se může rozvíjet a růst společně s firmou. Nabízíme vám nejen pracovní pozici, ale i možnost kariérního posunu a osobního rozvoje.

Jaká bude vaše mise?

Jako specialista zákaznické péče budete denně komunikovat s našimi klienty a pomáhat jim vylepšit jejich zkušenosti s našimi službami. Každý den budete mít příležitost:

Vyřešit problémy a zlepšit den klienta: Když zákazník volá, očekává pomoc. A vy budete ten, kdo z každé situace udělá pozitivní zkušenost. Pomůžete jim nejen vyřešit problémy, ale i najít nové způsoby, jak naši službu využít lépe.

Získávat důvěru zákazníků: Každým vaším zpětným voláním budete upevňovat vztah s klienty a dokazovat, že jsme tu pro ně. Vaše snaha nebude jen odpovídat na otázky, ale i předvídat potřeby a vytvářet dlouhodobé partnerství.

Zajišťovat hladký průběh fakturace: Zákazníkům poskytnete maximální přehlednost v jejich fakturaci a pomůžete jim udržet pořádek v jejich profilech a účtech.

Co vám nabízíme?

Respekt a uznání: Vaše práce bude viditelná a důležitá. Vše, co uděláte, bude mít přímý vliv na spokojenost našich klientů a úspěch našich projektů. A my si vaši práci budeme vážit.

Přátelské pracovní prostředí: U nás nenajdete anonymní pracovní prostředí. Pracujete v menším týmu, kde si všichni pomáhají a kde budete moci aktivně ovlivňovat chod celé zákaznické podpory.

Skvělé finanční ohodnocení a další výhody: Oceňujeme vaše nasazení. Kromě atraktivního platu nabízíme stravenky, pitný režim zdarma, 4 týdny dovolené a volné víkendy. U nás víme, že i vy potřebujete čas na odpočinek a regeneraci.

Možnost růstu: Nebudete stagnovat. Pokud máte ambice a zájem rozvíjet se dál, čeká na vás řada příležitostí ke kariérnímu růstu, školením a profesnímu posunu.

 

Jak se přihlásit?

Máte pocit, že je to práce pro vás? Rádi bychom vás poznali! Pošlete nám svůj životopis a motivační dopis, kde nám řeknete, jaký rozdíl můžete přinést našim klientům. Těšíme se na vás!

Benefity

  • Kariérní růst
  • Firemní akce
  • Příspěvek na stravování
  • Přátelské prostředí
  • Relax zóna
  • Občerstvení na pracovišti