Referent/ka odboru majetku, odd. nakládání s nem. majetkem

Jméno/Firma
Městská část Praha 3
Pracoviště
Praha
Úvazek
Plný
Profese
Administrativa
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
10. 10. 2024

O pozici

O nás

Zabýváme se výkonem přenesené působnosti státní správy a samosprávy ve Strašnicích, Vysočanech, na Vinohradech a Žižkově. Máme na starosti provoz elektronické úřední desky. Také pořádáme kulturní a společenské akce.

O nás

Městská část Praha 3, územně samosprávný celek.

Popis

Oznámení o volném pracovním místu

Městská část Praha 3 přijme referenta/referentku odboru majetku, oddělení nakládání s nemovitým majetkem.

Pracovní poměr na dobu neurčitou, platová třída 10 (v rozmezí od 23 390,--Kč do 34 370,--Kč podle započitatelné praxe), v souladu s nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě; s možností postupného přiznání osobního příplatku dle ustanovení § 131 zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce. Osobní příplatek může být přiznán až do výše 17 000,--Kč. Nástup dohodou.

Požadované vzdělání: vysokoškolské, vyšší odborné, popř. středoškolské vzdělání s využitím § 3 odst. 3 a 4 NV 341/2017.

Požadované znalosti: velmi dobrá znalost problematiky nakládání s nemovitým majetkem  a zákona o katastru  nemovitostí, znalost  zákona č. 131/2000 Sb., o hlavním městě Praze vítána.

Další požadavky, schopnosti: práce na PC, dobré komunikační schopnosti v písemném i mluveném projevu, přesnost, spolehlivost, učenlivost, samostatnost.

Hlavní náplň práce:

-           řeší majetkoprávně nevypořádané vztahy k nemovitému majetku,

-           připravuje podklady pro převody a nájmy nemovitého majetku svěřeného MČ P3  tj. zajišťuje výpisy z katastru nemovitostí, snímky z katastrálních map, znalecké posudky na oceňování nemovitého majetku,

-           zabezpečuje nakládání s nemovitým majetkem svěřeným MČ  P3, zejména nabytí úplatné a bezúplatné převody, směny, dary, zrušení a vypořádání podílového spoluvlastnictví, zastavení a jiné způsoby disponování s tímto majetkem,

-            provádí místní šetření a ověřování reálného stavu nemovitostí, atd.

Nabízíme: pružnou pracovní dobu, 5 týdnů dovolené, 5 dnů sick days, stravenkový paušál, Ticket Benefits (až 700,--Kč/měsíc), příspěvek na penzijní připojištění (doplňkové penzijní spoření) nebo na životní pojištění, příspěvek na MHD.

Přihláška: profesní životopis a doklad o nejvyšším dosaženém vzdělání, zasílejte prostřednictvím odpovědního formuláře nejpozději do 31. 10. 2024.

V případě potřeby dalších informací se obraťte na vedoucí odboru majetku Bc. Ivetu Vlasákovou, Odpovědět na inzerát,  tel:. zobrazit tel. číslo .

Benefity

  • Sickdays
  • Pružná pracovní doba
  • Vzdělávací kurzy
  • Příspěvek na stravování
  • Příspěvek na volný čas
  • Příspěvek na spoření / pojištění
  • Příspěvek na dopravu
  • Příspěvek na mobilní tarif