Pracovník v sociálních službách - pracovník přímé péče v Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc Opava

Jméno/Firma
Centrum psychologické pomoci, příspěvková organizace
Pracoviště
Opava
Úvazek
Plný
Vytvořeno
10. 10. 2024

O pozici

Do našeho týmu v Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc (ZDVOP) Kopretina v Opavě, přijmeme kolegu/kolegyni na pozici pracovníka v sociálních službách/pracovník přímé péče.

Co u nás budete dělat?

  • Zajišťovat přímou péči dětí, jejich základní výchovné nepedagogické činnosti.

Požadujeme:

  • Vzdělání v oblasti sociální práce dle § 110 zákona 108/2006 Sb., případně dle § 49a  zákona č. 359/1999 Sb, nebo středoškolské vzdělání s maturitní zkouškou současně s absolvováním akreditovaného kvalifikačního kurzu pro pracovníky v sociálních službách.

  • Dále požadujeme: kladný vztah k dětem, trestní bezúhonnost, osobnostní zralost, odpovědnost, komunikační dovednosti, samostatnost i předpoklady pro týmovou práci, ochotu vzdělávat se, znalost práce s PC, řidičský průkaz sk.B-aktivní řidič.

  • Práce je vykonávaná v nepřetržitém provozu ve 12-ti hodinových směnách (denní, noční). Nabízená práce je na dobu určitou jako zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou. Nástup od 1.11.2024.

Co Vám nabízíme

  • Nabízíme platové zařazení podle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., příloha č. 2 a vnitřního platového předpisu, platová třída č. 8. Platový stupeň dle započ.praxe.

  • Dále nabízíme: sick day, příspěvek na důchodové spoření, příspěvek na stravování, po splnění podmínek osobní příplatek, mimořádné odměny.

    Životopis, výpis z rejstříku trestu a doklady o požadovaném vzdělání zasílejte na e-mail: miksankova@cepp.cz do 14. 10. 2024.  S případnými dotazy se prosím obracejte na: miksankova@cepp.cz  tel: 777 499 643.