Menu akcí Máš ambici stát se manažerem, právě tebe hledáme?

Jméno/Firma
Partners Financial Services, a.s.
Pracoviště
Praha
Úvazek
Plný, Zkrácený
Profese
Administrativa
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
10. 10. 2024

O pozici

O nás

MĚNÍME SVĚT FINANČNÍHO PORADENSTVÍ K LEPŠÍMU

Jsme největší nezávislá finančně-poradenská společnost v České republice poskytující objektivní, individuální a komplexní poradenství postavené na celoživotní důvěře s každým klientem. Otevřeli jsme již přes 150 poboček.
Již od roku 2007 pomáháme statisícům klientů k bohatšímu životu. Naším snem i závazkem je být symbolem kvality a stability. Klientům nabízíme exkluzivní produkty na míru. Poradcům poskytujeme skvělé nástroje pro splnění finančního plánu a perfektní servis. Intenzivně pracujeme na závěrečných přípravách vlastní Partners Banky.

Máš manažerskou ambici? Pak právě Tebe hledáme.

Koho Hledáme:

Studuješ minimálně druhý ročník na VŠ nebo jsi ukončil/a studium SŠ nebo VŠ maximálně před pěti lety? Toužíš po manažerské kariéře? U nás začneš budovat svou kariéru již během studia nebo jako absolvent. Tvé oborové zaměření a dosavadní zkušenosti nejsou rozhodující. Co u nás skutečně rozhoduje, je Tvé odhodlání, osobní kvality, a hlavně chuť se rozvíjet. Vše potřebné Tě naučíme.

Co tě v praxi čeká

  • 5 stupňů speciálního vzdělávacího programu, který jsme vyvinuli interně i s externími firmami – finanční, obchodní, personální, manažerský, podnikatelský, které i v případě změny práce skokově zvýší tvou cenu na pracovním trhu.
  • Naučíš se pracovat s informacemi z finančního světa tak, abys nejen ty ekonomicky rostl, ale uměl jsi pomoci i klientům s různými finančními požadavky a ve druhém roce tyto dovednosti uměl kvalitně naučit juniorní kolegy
  • Díky personálnímu vzdělání budeš umět odhalit motivaci lidí, vybrat pro ně správně pracovní zařazení, ale také se s nimi včas rozloučit, pokud bude třeba
  • Kombinace přípravy na jednání a tvorby řešení na počítači společně s osobními jednáními jeden na jednoho i ve skupinách.
  • Mentoring od kompetentních vedoucích a mladý pracovitý kolektiv šikovných lidí kolem sebe, který si v práci přeje a i v kariéře si pomáhá. Nejsme korporát, jsme tým.
  • Možnost plánovat si svůj pracovní čas a zaučit se i při studiu VŠ či při dokončování projektů v předchozím zaměstnání.

Finanční ohodnocení:

Tvá odměna bude odrazem Tvého nasazení, přičemž si můžeš flexibilně přizpůsobit pracovní dobu i příjem svým potřebám. První rok bývá o zapracování a záleží na Tobě, jestli budeš dokončovat své studium a u toho si vyděláš základních 20.000 Kč měsíčně s částečným pracovním nasazením nebo bude Tvůj příjem vyšší jak 50.000 Kč měsíčně při standardní pracovní době.

Další kroky:

Odpověz na tento inzerát a pojďme během společného rozhovoru zjistit, čeho všeho můžeš dosáhnout.

Benefity

  • Práce z domova
  • Finanční bonusy / prémie
  • Firemní akce
  • Pružná pracovní doba
  • Vzdělávací kurzy