Údržbář Brno, 1směna, 42 - 48.000 Kč!!!

Jméno/Firma
SYNERGIE TEMPORARY HELP s.r.o.
Pracoviště
Brno
Úvazek
Plný
Profese
Řemeslné a manuální práce
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
11. 10. 2024

O pozici

O nás

Jsme personálně poradenská společnost a na českém trhu působíme více než 25 let. Jsme členem skupiny SYNERGIE Group, 5. největší evropské společnosti poskytující personální poradenství a služby od roku 1969. Máme centra v Chebu, Praze, Brně a Bratislavě, kde nabízíme komplexní náborový servis od agenturního zaměstnávání, vyhledávání do kmene, direct search až po executive search.

Dobrý den, hledám samostaného údržbáře strojů. Ideálně se zaměřením na elektro. Dokážeme se ale bavit i v případě, že máš v malíčku spíše tu zámečničinu.
Zkrátka a dobře potřebuji někoho, kdo si poradí s poruchou na lisech, kdo zvládne servis NC strojů, stojanových vrtaček, postará se nám o suchou lakovnu a podobně. Některé naše strojní vybavení není nejnovější, a proto je potřeba si umět poradit třeba i s chybějící dokumentací.
Nejedná se o údržbu budov, od toho je tady kolega, který však může při složitějších opravách pomáhat.
Jsme menší firma, možná nemáme tolik benefitů jako korporáty, za to se u nás dá domluvit v podstatě na všem. Pracovní doba je volná. Můžete si nadpracovat hodiny a vzít si za ně náhradní volno nebo nechat proplatit přesčas apod.

Benefity

  • Sickdays
  • Finanční bonusy / prémie
  • Pružná pracovní doba