Automechanik samouk!

Jméno/Firma
SYNERGIE TEMPORARY HELP s.r.o.
Pracoviště
Klatovy
Úvazek
Plný
Profese
Řemeslné a manuální práce
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
11. 10. 2024

O pozici

O nás

Jsme personálně poradenská společnost a na českém trhu působíme více než 25 let. Jsme členem skupiny SYNERGIE Group, 5. největší evropské společnosti poskytující personální poradenství a služby od roku 1969. Máme centra v Chebu, Praze, Brně a Bratislavě, kde nabízíme komplexní náborový servis od agenturního zaměstnávání, vyhledávání do kmene, direct search až po executive search.

Dobrý den, rád bych se setkal s člověkem, který rozumí autům a láká ho práce v autoservisu.

Moje nabídka platí pro všechny, kteří mají přehled o autech, zvládnou si vyměnit olej, brzdové destičky, filtry apod.
Díky tomu, že každý nováček u nás dostává svého staršího parťáka, který jej vede a učí ho složitější věci, můžeme na této pozici zaměstnat i absolventa nebo člověka, který má vystudováno úplně něco jiného, ale k autům ho to táhne.

ZKRÁTKA A DOBŘE, U NÁS SI MŮŽEŠ SPLNIT SVŮJ SEN.

A jak to bude vypadat v případě, že se rozhodneš zareagovat na inzerát? Zavolám ti, krátce se pobavíme o tom, co už jsi dělal a co bys u nás mohl využít. Poté se domluvíme na osobním setkání, kde tě provedeme naším servisem a setkáš se právě s naším mentorem. Na konci schůzky se domluvíme na dalších krocích. Dáme ti možnost si práci vyzkoušet, abys věděl, do čeho jdeš.

Po zkoušce si dáme zpětnou vazbu ohledně toho, jak to na tebe působilo, a dohodneme se, jestli do toho společně půjdeme.

Tak jak to vidíš? Stavíš se u nás na kus řeči?

Benefity

  • Kariérní růst
  • Firemní akce
  • Vzdělávací kurzy
  • Kafetérie
  • Příspěvek na stravování
  • Přátelské prostředí
  • Parkoviště