ELEKTROTECHNIK - SERVISNÍ TECHNIK/ČKA ROBOTICKÝCH TECHNOLOGIÍ A AUTOMATIZACE!

Jméno/Firma
SEAL Communication s.r.o.
Pracoviště
Česká republika
Úvazek
Plný
Vytvořeno
11. 10. 2024

O pozici

Přidej se k nám jako Elektrotechnik - Servisní technik/čka robotických technologií a automatizace! Nabízíme Ti šanci začít kdykoliv a plat podle zkušeností až 45.000,-. První smlouvu dostaneš na dobu určitou a po roce u nás můžeš zůstat klidně navždy.

Co bys měl/a mít?

Vzdělání v elektrotechnice, informatice nebo telekomunikacích. Skvělou znalost češtiny nebo slovenštiny a ideálně komunikativní úroveň angličtiny nebo němčiny. Kladný vztah k řízení auta a cestování.

Na co se můžeš těšit?

Na různorodou práci, která tě bude každý den bavit a motivovat. Budeš servisovat roboty ABB, FANUC, KUKA, ale i celé výrobní linky. Budeš spolupracovat s kolegy a zákazníky. Čeká Tě řešení technických zapeklitostí, ale i výpomoc třeba s technickou dokumentací nebo podklady pro nabídky.

Kdo k nám sedí?

Ten, kdo má vysokou míru samostatnosti, je flexibilní a ochotně se učí se novým věcem. Musíš být zručný a komunikativní, abys byl schopen vyjít vstříc i potřebám našich zákazníků.

Ještě nějaké ty benefity...

Šest týdnů dovolené, v pátek pracovní doba jen 6 hodin, stravenky, životní nebo penzijní připojištění atd.

Takže, jestli se chceš stát součástí týmu, který pořád řeší technické výzvy a nepřestává se učit a rozvíjet, ihned se nám ozvi :-)!