Kuchařka / kuchař - zaměstnanecká kuchyň
O pozici
Ústřední vojenská nemocnice - Vojenská fakultní nemocnice Praha
Náplň práce:
stanovování technologických postupů a jejich kalkulace při rozsáhlé výrobě jídel včetně kontroly jejich dodržování
výroba nejsložitějších dietních jídel v rozsahu podle dietního systému závazného ve zdravotnických zařízeních
Hlavní úkoly:
dodržování technologických postupů přípravy stravy
dodržování hygienických předpisů
opracování a úprava jatečního masa
výroba specialit studené kuchyně pro slavnostní příležitosti konané v ÚVN
plnění dalších úkolů dle pokynů nadřízených
Požadujeme:
vyučení v oboru kuchař (kuchař-číšník)
praxe podmínkou
zdravotní způsobilost
bezúhonnost
Nabízíme:
práce v jednosměnném provozu - pracovní doba pondělí až pátek 6.00 - 14.30 hod.
práce v prestižním zdravotnickém zařízení vybaveném nejmodernějšími technologiemi
zázemí stabilní státní příspěvkové organizace MO
propracovaný adaptační proces pro nové kolegy pod vedením zkušeného školitele
bezpečné, moderní a nekuřácké pracovní prostředí
5 týdnů dovolené + 5 dnů dalšího pracovního volna navíc
systém Cafeteria e-Benefity
příspěvek na penzijní připojištění
karta MULTISPORT
mateřská školka Střešovanka
dotované stravování v zaměstnanecké jídelně
pro mimopražské možnost ubytování
sleva 15 % v lékárně ÚVN a v prodejně zdravotnických potřeb
program podpory zdraví (široká škála sportovních i společenských akcí)
další služby (kosmetika, sauna, masáže, kavárna, prodejny potravin, Czech POINT a další)
podpora dalšího vzdělávání (prohlubování/zvyšování kvalifikace, certifikované kurzy, stáže, praxe apod.)
Termín nástupu: ihned / dle dohody
Pro bližší informace volejte na tel.: 973 203 602, 973 202 745.