Staňte se Obchodním Manažerem v dynamickém světě IT!

Jméno/Firma
eD system a.s.
Pracoviště
K Vinici 1256, Pardubice
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Bez maturity
Požadované jazyky
Angličtina
Profese
Prodej a obchod
Vytvořeno
17. 10. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

Představte si, že máte možnost spolupracovat s největšími hráči na světovém i českém IT trhu.

Představte si, že se můžete podílet na klíčových projektech v oblasti technologií, které formují budoucnost.

Pokud máte rádi nové výzvy a chcete růst v prostředí, kde si vážíme nejen vašich schopností, ale i nápadů, tato příležitost je pro vás!

Proč se k nám připojit?

  • Vaše portfolio, vaše pravidla: Budete mít svěřené portfolio obchodních partnerů, ale vaše kreativita a obchodní přístup zde mají volný prostor. Vybudujte dlouhodobé vztahy podle svého stylu.
  • Možnost akvizice nových partnerů: Otevíráme dveře neomezeným možnostem. Aktivně budete hledat nové příležitosti, kde se můžete projevit jako obchodní profesionál.
  • Spolupráce s týmem a výzvy: Nebudete na to sami. Budete součástí malého, ale silného týmu, který si pomáhá a sdílí úspěchy. Čekají vás výzvy, které vás budou posouvat dál.
  • Podpora na každém kroku: Nabízíme vám nejen skvělý systém podpory, ale i možnost pracovat s nejmodernějšími IT produkty a inovacemi. Vaše nápady a inovativní přístup jsou u nás vítány.

Co od vás očekáváme?

  • Smysl pro obchod a vztahy: Pokud máte talent pro navazování a udržování vztahů, jste přesně ten, koho hledáme. Pomůžeme vám rozvíjet vaše schopnosti a poskytovat našim partnerům to nejlepší.
  • Touha po neustálém růstu: Technologie se vyvíjejí rychle a stejně tak budete růst i vy. Jsme tu pro každého, kdo má chuť se učit a rozšiřovat si obzory.
  • Orientace na zákazníka: Zákazník je pro nás partnerem. Pomozte nám vytvářet prostředí, kde se partneři cítí oceňovaní a kde dosahujeme vzájemného úspěchu.

Co vám nabídneme?

  • Flexibilita a svoboda: Práce v kanceláři i v terénu. Jak si rozvrhnete svůj čas, je na vás a domluvě s vaším šéfem.
  • Špičkové prostředí a výhody: Nejenže budete pracovat s nejmodernějšími produkty na trhu, ale také vám poskytneme širokou škálu benefitů – od cafeterie, multisport karty, až po týden volna navíc.
  • Možnost podílet se na velkých projektech: Účast na nejvýznamnějších IT konferencích v ČR a spolupráce na velkých zakázkách jsou jen některé z příležitostí, které vás čekají.
  • Profesionální rozvoj: Růst je u nás klíčový. Podporujeme vás v získávání nových zkušeností a nabízíme vám prostředí, kde se můžete neustále rozvíjet.

Chcete zjistit více?

Pojďme si společně sednout na kávu a probrat, jak může vypadat vaše budoucnost u nás. Jde nám o to, aby vám práce dávala smysl a nabízela vám prostor pro naplnění vašich cílů.

Neváhejte a pojďte s námi tvořit budoucnost v IT!

Další informace najdete na tvojeedecko.cz.