PLC Engineer

Jméno/Firma
Manuvia Expert Recruitment CZ, s.r.o.
Pracoviště
Mladá Boleslav
Úvazek
Plný
Profese
Informatika a IT služby
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
17. 10. 2024

O pozici

O nás

Jsme Manuvia, mezinárodní společnost a váš HR partner v regionu CEE. Na lokálním trhu vám poskytujeme globální řešení. Pro naše klienty jsme odborníky–partnery v HR službách a pro naše kandidáty jsme profesionály podporujícími je v jejich potenciálu. V HR službách není nic, co bychom vám nemohli nabídnout.

Náplň práce:

Hledáme šikovmného PLC specialistu, jehož odborné znalosti a technické dovednosti budou formovat budoucnost automatizace a optimalizace výrobních procesů. Čekají Vás velký výzvy a příležitosti!

Jako PLC  engineer budete hrát zásadní roli v zajišťování efektivního provozu, programování a podpory řídicích systémů pro výrobní zařízení a stroje, s cílem dosahovat optimálního výkonu a vysoké kvality výrobních procesů, které jsou nezbytné pro úspěch a bezproblémový chod výrobního prostředí.

Budete úzce spolupracovat s týmem údržby, dodavateli zařízení a dalšími klíčovými subjekty na specifikaci, implementaci a sledování řídicích systémů a standardizace zařízení, přičemž budete dbát na dodržování předepsaných norem a bezpečnostních požadavků, což je klíčové pro udržení vysokých standardů bezpečnosti a kvality v našem průmyslovém prostředí. 

Význam této role spočívá nejen v technických dovednostech, ale i v okamžité schopnosti reakce, kdy je třeba držet pohotovost pro případné noční zásahy, což podtrhuje nepostradatelnost této pozice a její přínos pro celkový úspěch výroby a splnění cílů společnosti a našich zákazníků.

Co od Vás očekáváme:

  • Strojírenské vzdělání v oblasti automatizace, elektrotechniky nebo příbuzném oboru.
  •  Angličtina výhodou
  • Praxe v řízení a programování výrobních zařízení a systémů
  • Zkušenosti s implementací a sledováním řídicích systémů v průmyslovém prostředí.

Co Vám můžeme nabídnout:

  • Konkurenceschopnou mzdu a benefity
  • Příplatky za pohotovost
  • Dynamické prostředí automotive společnosti 

Neváhejte a zašlete nám svůj životopis, ozveme se Vám!