Manažer nabídek a produktů

Jméno/Firma
TrustSoft, s.r.o.
Pracoviště
Karolinská 661/4, Praha
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Bez maturity
Požadované jazyky
Angličtina, Čeština
Profese
Informatika a IT služby
Vytvořeno
17. 10. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

Co bude tvoje práce zahrnovat?

- Jak již bylo naznačeno, staneš se Michalovo pravou rukou/parťákem.
- Budeš mít na starost přípravu svěřených nabídek. Ať již malá, větší, RFI nebo RFP, tvou odpovědností bude nabídku připravit v čase, kvalitě a hlavně dle zadání klienta. Nebudeš na to sám, vždy budeš mít k ruce architekta nebo jiného technika, obchodníka a spoustu dříve připravených nabídek, ze kterých je možné čerpat inspiraci.
- Pomůžeš nám vylepšovat proces pro přípravu nabídek; od zadávání, přes přípravu, nacenění, až po finální kontrolu a schvalování nabídek před odesláním klientům.
- Společně s Michalem budete ambasadory a strážci našeho interního standardu (Trust Adoption Framework), který budete implementovat do všech služeb a produktů, dále rozvíjet a vylepšovat, ale především i pozitivně "motivovat" zbytek firmy k jeho dodržovaní.
- Pomůžeš Michalovi udržovat a vylepšovat sadu šablon dokumentů pro různé účely a to především ve formátu Google dokumentů (docs, slides, sheets, forms)
- Občas budeš mít možnost definovat novou službu (analýza, návrh, cenotvorba, připomínkování, schválení, nasazení, měření a vylepšování) nebo vylepšení té stávající (drobné nebo větší změny, automatizace či jiné zefektivnění, úprava wiki nebo nová cenotvorba).
- Pravidelně budeš komunikovat s různými interními odděleními (např. marketing, procurement, obchod, delivery, PMO), abychom nastavili služby a procesy správně. Současně budeš občas prezentovat pro vedení firmy nebo naše klienty výsledky naší práce.

Co k tomu budeš potřebovat?

- Musíš chtít, pokud budeš chtít tak vše ostatní tě naučíme.
- Spolehlivost. Jasně, nikdo nemá rád termíny, ale pokud se na něčem dohodneme, tak není cesty zpět, protože na našich výstupech může záviset celý projekt, spokojenost klienta či dobrý chod firmy.
- Preciznost a orientace na detail, to se týká jak nabídek, tak ostatních oblastí. Pokud dostaneš úkol, tak je třeba promyslet každý detail a nic neopomenout.
- Analytická mysl, tvá oblíbená otázka je Proč?! Klienti i kolegové za vámi budou rádi chodit již s návrhem řešení jejich problému. Ale to, že někdo žádá "vrtulník", ještě neznamená, že nepotřebuje "ponorku", nebo že by mu nestačil "gumový člun". Tvým úkolem je zjistit pravdu a zda ji můžeme dodat (technicky, časově, finančně, atd.).
- Asertivita a schopnost argumentovat. Klienti i kolegové budou chtít vše hned a jednoduše, ty a Michal jim musíte nastavit zrcadlo a ukázat na případné rizika a následky, případně rovnou říct ne, nebo ne teď.
- Máš už "něco za sebou", to znamená, že napsat nabídku pro tebe není úplně problém a kolem služeb, produktů, standardizace nebo procesů si se už též pohyboval).
- Máš rád tabulky, čísla, dokumenty, nastavování chodu věcí a přesvědčování lidí.
- Máš výbornou češtinu a angličtinu slovem i písmem (B2+).

Na co tě chceme nalákat?

- Budeš součástí super party přátelských lidí, kteří stojí při sobě. Všichni si tykáme a hrdě prohlašujeme, že nejsme korporát. Nicméně, nějaké ta pravidla už chceme a potřebujeme.
- Získáš možnost začít kariéru v IT firmě, kde dbáme na vzdělávání a rozvoj. Když tě to tu bude bavit a budeš se chtít dále posunout, počítej s naší podporou. Pracovat tu můžeš na IČO či HPP.
- Náš fajn tým se rád potkává i mimo práci. Jednou měsíčně uspořádáme velkou společnou snídani, v létě zorganizujeme grilovačku. V zimě se těšíme na naši kick off party, kde se vyřádíme ve fotokoutku, u rulety nebo na karaoke. Od jara do léta tu máme i běžecký kroužek.
- K zákazníkům mnohdy prošlapáváme neznámé cesty. A to platí i u nás uvnitř Trustsoftu. Úkol, který tu dostaneme, tu často ještě nikdo před námi neměl, což může být někdy náročné. O to více stojíme při sobě a když je ouvej, dáme hlavy dohromady, přiložíme ruku k dílu a společně řešení vždycky vymyslíme.