Finanční manažer do Helveti.cz

Jméno/Firma
Hodinářství Helveti.cz
Pracoviště
Praha
Úvazek
Plný, Zkrácený, Živnostenský list
Vytvořeno
17. 10. 2024

O pozici

Do našeho hodinářství a úspěšného eshopu Helveti.cz hledáme finančního manažera, který má již zkušenosti s interními procesy finančního oddělení a bude pro něj radost u nás ve financích nastavit věci tak, jak mají být.

Společně s majitelem bude vytvářet finanční strategii. Zavede do firmy finanční rozpočet, krátkodobé i dlouhodobé plánování cash flow, dostane pod kontrolu náklady. Jeho odpovědností bude také zastřešit účetnictví, daně, mzdy, s podporou externích partnerů. Samozřejmostí bude interní i externí reporting, soustavný controlling nákladů, výnosů, analýza marží.

Hledáme také týmového hráče, který bude umět komunikovat s kolegy z prodeje, provozu, externími partnery, státními institucemi, bankou a kterému nevadí, že část dokladové agendy bude muset zastat sám.

Očekáváme, že nejvhodnější kandidát bude mít zkušenosti na podobné pozici, bude mít znalost práce v ekonomických systémech, nadstandardní znalost excelu a výborné komunikační schopnosti.

Tvou výhodou bude:

  • spolehlivost a samostatnost,

  • zkušenosti s e-commerce světem,

  • zájem o hodinky.

Kdo jsme a na co se můžeš těšit

V Helveti s.r.o. prodáváme hodinky prostřednictvím našich eshopů (Helveti.cz, HodinkyWenger.cz) a kamenné prodejny v pražských Holešovicích. Snažíme se pro zákazníky dělat maximum a od toho se odráží také náš pozitivní přístup k nim. Nechceme být jenom dalšími prodejci, ale naopak chceme znát svůj produkt lépe (píšeme recenze, točíme videa, atd) a být schopni ve všem poradit.

Naší hlavní výhodou je výborná znalost internetového marketingu a schopnost být na Internetu vidět. Jsme malá firma, takže nejsme zatížení nějakou byrokracií, máme pohodový kolektiv a i ty budeš mít možnost se podílet na chodu a rozvoji firmy.