Hledáme Sales & Account Managera pro Birne! ????????

Jméno/Firma
Direct auto s.r.o.
Pracoviště
Žarošická 4308/21, Brno
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Bez maturity
Profese
Prodej a obchod
Vytvořeno
18. 10. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

Birne je inovativní startup, který spojuje flexibilitu mladé firmy s pevnými základy a silným zázemím – jsme totiž součástí Direct family.

Specializujeme se na revoluční operativní leasing a teď hledáme Sales & Account Managera, který nám pomůže růst a rozvíjet obchodní vztahy na nové úrovni! Birne není jen další firma. Jsme tým o 25 lidech, který se nebojí být jiný. Nabízíme inovativní služby, které našim klientům pomáhají. K tomu všemu poskytujeme prvotřídní klientský servis, který nás odlišuje na trhu. A teď hledáme parťáky, kteří budou s námi sdílet cestu růstu a úspěchu. Ideálně jednoho pro Prahu a Středočeský kraj a druhého pro Moravu.

Pokud máš zkušenosti v B2B prodeji, umíš budovat vztahy, a především máš chuť posouvat věci dopředu, pak hledáme právě tebe! ????

Jak bude vypadat tvá práce?

Akvizice nových klientů: Budeš aktivně hledat nové obchodní příležitosti a získávat nové firemní klienty. Tvým cílem bude neustále rozšiřovat naše portfolio.
Budování dlouhodobých vztahů a udržování portfolia klientů: Po akvizici klientů se budeš také soustředit na jejich dlouhodobý rozvoj spokojenost a udržování pevných vztahů, které nám umožní nabídnout celé naše portfolio služeb.
Vytváření obchodních nabídek: Sestavovat nabídky šité na míru, které budou reflektovat jedinečnou hodnotu našich služeb a nabízet klientům nejen produkt, ale i prvotřídní péči a podporu, kterou máme v krvi.
Strategické plánování: Důraz na dlouhodobý růst a plánování do budoucna, které klienty udrží a posune dál.
Komunikace: Aktivně budeš komunikovat s klienty telefonicky i osobně. Klienti jsou pro nás jako rodina – naše komunikace je transparentní, důvěryhodná a efektivní.

Koho k sobě hledáme a co je pro nás důležité?

Zkušenosti s B2B prodejem: Hledáme někoho, kdo má zkušenosti s B2B prodejem, ve službách pro firmy (IT, mobilita, telekomunikace, půjčovny apod.).
Proaktivní přístup: Jsi dravý/á a umíš si hledat nové obchodní příležitosti. Máš tah na branku a nečekáš na příležitosti – ty si je vytváříš.
Analytické myšlení: Rozumíš byznysu klientů a umíš přizpůsobit nabídky jejich potřebám.
Skvělé komunikační dovednosti: Pro nás je komunikace víc než jen výměna informací – je to o budování skutečných vztahů. Je pro nás důležité, abys byl otevřený/á, transparentní a vždy připravený/á naslouchat potřebám klienta. Umíš se vžít do jejich situace a nabídnout řešení, která jim skutečně pomohou. Tvůj přístup by měl být postavený na důvěře, upřímnosti a efektivitě.
Výsledky na dosah ruky: Cílevědomost a schopnost dosahovat stanovených cílů. Když se pro něco rozhodneš, dotáhneš to do konce.
Flexibilita a určitá odolnost: Umíš se rychle přizpůsobit změnám a výzvám, které s sebou přináší dynamické prostředí firmy a trhu, také ti nevadí být značnou část času na cestách v rámci regionu (potřebuješ tedy řidičský průkaz).

Co ti nabízíme?

Růst a kariérní příležitosti: U nás se můžeš posouvat a růst. Každý den je nová příležitost.
Flexibilní pracovní dobu a práci z terénu - společné zázemí máme ve Vysočanech
Skvělý tým: Spolupracuj s kreativními a proaktivními lidmi, kteří chtějí posouvat hranice byznysu a dělat svět jednodušší.
Stabilitu a podporu: Spojujeme agilitu startupu s pevnými základy silné firmy.
Neomezený potenciál: U nás si můžeš postavit vlastní portfolio klientů a dlouhodobě ho rozvíjet.
A další super benefity: bonusy nejsou zastropované a mají neomezený potenciál. Tvůj výdělek závisí pouze na tvém úsilí a výsledcích ????. Služební automobil, neomezená dovolená, stravenkový paušál, příspěvek na mobilní telefon, mobilní tarif, 2x sick days/rok
Těšíme se na tebe!