Obchodně technický zástupce

Jméno/Firma
Stokvis Promi s.r.o.
Pracoviště
U Trati 216, Dobrovíz
Úvazek
Plný
Požadované vzdělání
Bez maturity
Požadované jazyky
Angličtina
Profese
Prodej a obchod
Vytvořeno
18. 10. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

Do našeho sportovně orientovaného obchodního týmu hledáme nového spolehlivého kolegu, který se bude rád a trpělivě učit novým věcem, je samostatný a orientovaný na výsledek.

· Naše obchodní pozice je připravená pro ty, kteří chtějí dělat obchod a třeba hledají i příležitost, jak začít.

· Vhodný kandidát pro naši firmu je ochoten cestovat (ČR i zahraničí), má technické myšlení, rád a dobře komunikuje (slovem i písmem), je aktivní řidič a angličtinu má na pokročilejší úrovni. Technické vzdělání (SŠ elektro, stavební) je výhodou

· Jsme firma silně prozákaznicky orientovaná a naší prioritou je se zákazníky budovat dlouhodobé dobře fungující vztahy.

· Naši obchodní zástupci vyhledávají nové obchodní příležitosti a současně se starají o portfolio našich již stávajících zákazníků. Součástí jejich práce jsou mimo jiné obchodní jednání, interní firemní meetingy, analýzy prodejů i firemní reporting.

· Nabízíme příležitost pracovat v přátelském kolektivu stabilní mezinárodní firmy. Pevnou mzdu po období zaučení a následné zařazení do bonusového programu. Firemní automobil k soukromým účelům, mobilní telefon a notebook. Součástí práce u naší firmy jsou také sportovní akce, vzdělávání a rozvoj se zaměřením na obchodní dovednosti.