Finanční specialista

Jméno/Firma
PM Kyjov s.r.o.
Pracoviště
Česká republika
Úvazek
Plný, Zkrácený
Požadované vzdělání
Bez maturity
Profese
Bankovnictví
Vytvořeno
19. 10. 2024

O pozici

Pracovní nabídka

Jsi to ty?

Baví tě komunikovat s lidmi? Jsou finance tvým koníčkem? Zajímáš se o investice? Máš rád kreativní práci? Lákají tě výzvy? Pokud ano, tak hledáme právě tebe!

Kdo jsme?

Jsme franšízová pobočka společnosti Partners, která je zaměřená především na servis současných klientů. Hrozně nás baví hypotéky, jsme skvělí v majetkovém pojištění, poslední roky se hodně zaměřujeme na posun v investicích. Také jsme kontaktní místo nově vzniklé Partners banky

Co je náplní této práce ?

Tvým úkolem je být průvodcem finančním životem tvých klientů. Náplní tvého dne tak bude akvizice klientů, tvorba plánů pro jejich budoucnost a spousta zajímavých diskuzí nad jejich životní situací. Budeš s klienty řešit komplexně jejich finance, od drobných věcí, jako je bankovní účet, po zásadní rozhodnutí jako je pořízení nemovitosti nebo tvorba rezervy na stáří. Po celou dobu ti bude k ruce tým zkušenějších kolegů, kteří ti vždy rádi poradí.

Co vlastně od Tebe očekáváme ?

Hlavně chuť do práce a pořádnou motivaci. Jako správný poradce musíš budovat vztahy se svými klienty a stát se jejich pravou i levou rukou ve světe financí.

A co ti za to nabídneme ?

Skvělý tým, zázemí, podporu, školení, kariérní rozvoj, teambuildingy. Pokud bude potřeba, tak určitě někde v šuplíku objevíme i telefon či tablet. Taky chci zdůraznit, že se jedná o práci na zaměstnanecký poměr.

Co musíš mít ?

Základem jsou komunikační dovednosti – nejde ani tak o to být zkušený rétor, ale jedná se o práci s lidmi a tak musíš být typ, který si povídá rád

Vzdělání – nezbytnou podmínkou je pouze maturita, ale výhodou je další vzdělání v ekonomických, nebo finančních směrech

Pracovní zkušenosti na obdobné pozici jsou velkou výhodou ale ne nutnou podmínkou. Pokud máš za sebou nějaký ten rok v bance, tak je to úplně ideální. Taky je potřeba řidičák a hlavně chuť do práce ☺.

Region

Parťáka hledáme hlavně na Brno a blízké okolí, případně Kyjov a blízké okolí. Ale nebráníme se ani rozšíření týmu o kvalitní posilu z okolí širšího (Hodonín, Vyškov, ...). Dej o sobě vědět a pokud to bude dávat logisticky smysl, tak něco vymyslíme.

Jsme rádi, že jsi náš inzerát dočetl do konce a těšíme se, že nám pošleš svůj životopis s fotografií včetně motivačního dopisu. Na ten prosím opravdu nezapomeň, popravdě nás zajímá mnohem víc než životopis ;)