Řidič dodávky - rozvoz nábytku po celé ČR, volné víkendy

Jméno/Firma
Nábytek z lesa s.r.o.
Pracoviště
Praha
Úvazek
Plný
Profese
Doprava , logistika a zásobování
Požadované jazyky
Čeština
Vytvořeno
19. 10. 2024

O pozici

O nás

Kdo jsme a co děláme? 

 

Jsme Nábytek z lesa, česká rodinná firma, která se specializuje na výrobu a prodej nábytku z masivního dřeva. Naše produkty jsou inspirované přírodou, dbáme na kvalitu materiálů a precizní ruční práci. Každý kus nábytku je vyráběn s láskou a respektem k přírodě, aby se stal trvalou součástí vašeho domova. Vážíme si udržitelnosti a poctivé řemeslné práce.  

Do našeho týmu hledáme spolehlivého řidiče/řidičku s přátelským přístupem k zákazníkům, který zvládne nejen rozvoz nábytku, ale i komunikaci s klienty při domlouvání termínů doručení.

Co bude náplní vaší práce?

Převezmete zboží od dopravce na sklad a postaráte se o jeho uskladnění.Budete se podílet na skladovém hospodářství – evidence a údržba skladových zásob.Připravíte rozvozové trasy a kontaktujete zákazníky s informací o termínu dodání.Rozvezete nábytek dodávkou po celé ČR, někdy s drobnou pomocí při vykládce.Příprava zboží k expedici – balení a zajištění zboží pro rozvoz kurýrem.Občasné zahraniční služební cesty (ubytování zajištěno v hotelu). 

 

Pracovní doba: pondělí až pátek, dle domluvených časů rozvozů, víkendy máte volné.

Bez čeho se u nás neobejdete?

Nezbytné:

 

Řidičský průkaz sk. B – zkušenosti s řízením velké dodávky jsou podmínkou.Fyzická zdatnost – budete manipulovat s břemeny těžšími než 20 kg.Perfektní čeština a schopnost dobře se vyjadřovat před zákazníky.Spolehlivost a zodpovědnost při doručování zakázek a komunikaci se zákazníky. 

 

Výhodou:

 

Zkušenost s rozvozem nábytku či podobným typem práce.Základní orientace ve skladovém hospodářství.

Jak se staráme o své kolegy?

Co vám můžeme nabídnout:

 

Stabilní pracovní místo v zavedené české firmě s rodinnou atmosférou.Volné víkendy – pracovní doba pondělí až pátek, flexibilní čas rozvozů.Možnost kariérního růstu – v budoucnu můžete postoupit na vedoucí pozice.Ubytování zdarma při služebních cestách do zahraničí.Zajímavé finanční ohodnocení – mzda dle zkušeností a výkonu. 

 

Benefity:

 

Stravenkový paušál.Sick days – až 3 dny placeného volna na regeneraci.Možnost využití firemní dodávky pro soukromé účely po domluvě.

 

Chcete se stát součástí našeho týmu? 

Zašlete nám svůj životopis na uvedený email. Odpovíme vám do 5 pracovních dní. Nástup je možný ihned, nebo dle domluvy.

 

Těšíme se na vaši odpověď!